Ostart Vital

Ostart Vital: start vitalitate

Vara este anotimpul meu preferat. Eu prefer să îmi fie cald decât să îmi fie frig. Îmi plac plimbările lungi prin parc și acum profit cât de mult pot de ele. Profit de vremea frumoasă și de faptul că sunt în concediu de creștere copil și mă pot plimba cu prichindeii prin parc. Soarele are multe beneficii, iar unul dintre ele este că ajută la fixarea calciului în oase.

Eu de mică am avut carență de calciu, așa că am tot făcut “cure” de calciu de-a lungul timpului. Le-am întrerupt pentru că îmi măreau apetitul și începeam să mă îngraș destul de mult. Așa că am încercat să îmi iau cât mai mult calciu din alimente: lapte, brânză, iaurt, semințe (chia, mac, susan), migdale, legume cu frunze verzi etc.

În perioada caniculară se pierd lichide și electroliți din organism, iar când totul vine pe fondul lipsei de calciu, te poți confunta cu apariția crampelor musculare, senzației de amorțire a degetelor, stărilor de oboseală și iritabilitate. Am “bifat” tot mai puțin senzația de amorțire a degetelor. Poate de la telefon. 🙂

Ostart Vital

În perioada sarcinii, alăptării, în preconcepție și când avem o activitate fizică intensă avem oricum nevoie de un aport crescut de calciu. În preconcepție mi s-a recomandat de către medic să iau vitamina D3, la fel și în primul trimestru de sarcină.

Fiterman Pharma a lansat un nou produs pe piață: Ostart Vital Ca + D3. Ostart Vital Ca + D3 conține un complex important în desfășurarea normală a proceselor fiziologice și are rol benefic în menținerea sănătății organismului.

Produsul vine în 2 variante: plicuri și comprimate.

Ostart® Vital Ca + D3, comprimate sunt destinate copiilor peste 5 ani și adulților. Aceste comprimate menţin sănătatea oaselor și a dinţilor, ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor (cum ar fi copiii în perioada de creștere), contribuie la coagularea normală a sângelui. Poate fi folosit în sarcină și alăptare și nu conţine zahăr.

Ostart® Vital Ca 1500 + D3, plicuri sunt uşor de administrat, cu gust plăcut şi bine tolerat. Doar un plic pe zi conferă rapid un aport substanțial de calciu și vitamina D3. Poate fi folosit în sarcină și alăptare și nu conţine zahăr.

Eu am testat varianta plicuri. Se dizolvă imediat în apă și au un gust bun, de suc de portocale. Îmi satisfac și pofta de dulce, deși nu conțin zahăr. Îmi sunt utile în perioada alăptării, mai ales în perioadele delicate ale lunii când chiar simt că sunt în pragul unei căderi de calciu. Și a unei căderi nervoase. Nu mi-au cauzat poftă excesivă de mâncare.

3 thoughts on “Ostart Vital: start vitalitate”

  1. Sunt foarte importante vitaminele. Eu nu le-am folosit pe acestea, dar dupa ce am terminat prima cutie de vitamine a inceput sa-mi cada parul intr-un stil barbar. Trebuie sa iau masuri si sa vad ce vitamine voi lua

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.