ostart plus

💪Ostart Plus – oase sănătoase pentru mămici

💪 Alăptarea este benefică atât pentru mine cât și pentru bebeluș. Dar sunt momente când simt că am rămas fără vlagă după o sesiune mai lungă de alăptat. În vară am făcut o cură de zece zile cu un produs pe bază de calciu și vitamina D3 și tare bine mi-a prins. Săptămâna trecută am primit spre testare un nou supliment alimentar pe bază de calciu, vitamina D3 și vitamina K2 și am început o nouă cură. 🙂 În sezonul rece scade și nivelul de vitamina D produsă de organism în mod natural atunci când ne expunem la soare, iar vitamina D are un rol esențial pentru sănătatea oaselor: face posibilă absorbția calciului și crește densitatea minerală osoasă, prevenind astfel rahitismul și demineralizarea osoasă atât la copii, cât și la adulți.

Am primit de la Fiterman Pharma două variante alte produsului Ostart Plus Ca + K2 + D3: plicurile și capsulele. Eu prefer varianta de plicuri pentru că am impresia că beau un suc de portocale ușor acidulat și dulce. Am utilizat un plic pe zi pe care l-am lăsat să se dizolve într-un pahar cu apă.

Capsulele Ostart®Plus Ca + K2 + D3 au o formulă ce respectă principiul ”triunghiului osului sănătos”, având la bază asocierea dintre calciu, vitamina K2 și vitamina D3. Această combinație ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor, contribuie la coagularea normală a sângelui și protejează sistemul cardiovascular.

Plicurile Ostart®Plus Ca 1500 + K2 + D3 oferă un aport substanțial de minerale și vitamine (calciu, vitamina K2 și D3) într-o formă de administrare plăcută: plic ce se dizolvă în apă. Formula respectă principiul ”triunghiului osului sănătos”.

Ambele suplimente se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale, cum ar fi pierderea masei osoase la persoane în pre- și postmenopauză sau la persoane vârstnice, precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți de exemplu în timpul activității fizice intense sau în perioadele de caniculă. Produsele sunt recomandateîn perioada sarcinii și a alăptării.

14 thoughts on “💪Ostart Plus – oase sănătoase pentru mămici”

  1. Mult pentru recomandarea minunata! Chiar îmi doresc asemenea suplimente atât pentru mine, cât și pentru mama mea. 😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.