➤ Nunta de fildes – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de fildes reprezintă aniversarea a 14 ani de căsătorie. Relația voastră a devenit acum prețioasă și rezistentă precum fildeșul (poate și rară precum a ajuns în zilele noastre fildeșul?). Sunteți împreună de multă vreme iar timpul și pasiunea investite în această legătură au dat de mult timp roade astfel încât să vă puteți bucura în tihnă de ele. Am pregătit cu această ocazie o lista cu idei de cadouri pentru această aniversare, dar având în vedere situația elefanților din Africa, recomandăm o imitație a acestui material.

Idei de cadouri pentru nunta de fildeș

  • Bijuterii cu pietre de opal. În cultura romană fiind considerată piatra iubirii sau a speranței, opalul este folosit uzual pentru a ornamenta bijuterii, el având o gamă foarte largă de culori.
  • O carte. Aveți foarte multi variante, în funcție de preferințele partenerului: poate ca-i place istoria, este fan science fiction, sau citeste romane, daca cititul este printre pasiunile sale in mod sigur veti gasi o carte pe gustul partenerului.
  • Un buchet de dalii. Fiindcă nu trebuie să lipsească la nicio aniversare a căsătoriei, cu această ocazie recomandăm un buchet de dalii, floarea simbolică a nunții de fildeș.
  • Un safari. Bineînțeles nu în sensul clasic unde vânăm animale, un safari eco în care mergem să vedem animalele în mediul lor natural. Poate să fie o experiență unică, cele mai recomandate țări pentru acest gen de turism fiind Africa de Sud, Tanzania și Kenya.
  • O lenjerie de pat. Sau o pătură de culoarea fildeșului, poate să fie o bună variantă dacă ai nevoie de o lenjerie nouă sau dacă pătura se asortează cu mobilierul tău (și dacă îți plăcea culoarea evident)
  • Vacanță in Kenia. Dacă vă plac călătoriile și vreți un motiv pentru a vedea ceva mai exotic, atunci ce părere aveți de sud vestul continentului african? Vă puteți bucura de experiențe inedite având în vedere că deține una dintre ultimele păduri tropicale neexplorate din lume.
  • Bijuterii cu fildeș. Nu știu câte se mai fabrică acum, dar dacă dorești cu adevărat poți să găsești unele la târguri de antichități. Noi recomandăm unele cu imitație de fildeș, sunt mult mai ieftine și cu ocazia asta dai o șansă și generației viitoare să vadă elefanți în mediul lor natural, nu doar la Zoo.
  • Obiecte decorative în formă de elefant. De la o statuetă în formă de elefant la un suport de săpun, un tirbuson sau elemente de birotică puteți alege orice credeți că i-ar plăcea partenerului sau ar avea nevoie.
  • Brichetă sau pipă din fildeș. Poate este timpul să schimbe cadoul primit la nunta de fier sau să adauge la el și o pipă din fildeș. Legat de fildeș, aceeași observație ca în cazul bijuteriilor.
  • Obiecte vestimentare de culoarea fildeșului. Dacă aveți deja în gând un cadou pentru persoana iubită (bilete de teatru, cină romantică, parfum etc) dar doriți să păstrați și o notă tradițională, atunci puteți adaugă la cadoul dumneavoastră un obiect vestimental de culoarea ivory.

Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru nunta de fildeș. Voi ce cadouri ați făcut sau doriți să faceți cu această ocazie ? Eu sper ca după această aniversare să putem inlocui poza articolului cu una facută de noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.