35 ani de casnicie

➤ Nunta de jad – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de Jad sau de coral reprezintă aniversarea a 35 de ani de căsătorie. Jadul se remarcă prin frumusețe și eleganță, este o piatră semiprețioasă ce se folosește de la începuturile civilizației pentru bijuterii și obiecte decorative. După 35 de ani petrecuți împreună este clar că sunteți un exemplu pentru alții. Este un moment bun de a reflecta asupra timpului care a trecut dar și o bună ocazie pentru a face un cadou deosebit, jadul și coralul fiind materiale accesibile pentru toți.

Idei de cadouri pentru nunta de jad

  • Vacanță în Australia. Nimic nu se compară cu o vacanță într-un loc exotic precum Australia în care puteți vedea cel mai mare recif de corali, unul din materialele specifice acestei aniversări
  • Statuetă de jad. Cultura chineză a dus prelucrarea jadului la un grad de măiestrie greu de egalat, datorita lor se pot găsi pe piață statuete pentru toate gusturile și prețurile cu diverse semnificații, elefantul simbolizând de exemplu înțelepciune.
  • Butoni de coral. Printre puținele bijuterii purtate de domni, butonii sunt un accesoriu foarte ușor de asortat cu orice ținută, motiv pentru care i-am recomandat și cu alte aniversări ca nunta de tinichea.
  • Rochie de culoarea jadului. Sau orice ținută vestimentară care este în ton cu nunta de jad și poate fi purtată la o petrecere cu aceeași tematică iar invitații cu siguranță vor fi plăcut impresionați de această ținută.
  • Cutie de bijuterii din jad. Utilă pentru păstrarea bijuteriilor sau a altor lucruri de valoare, este un tip de cadou cu o notă aparte datorată nuanței jadului.
  • Bijuterii din jad. Bijuterii am recomandat cu ocazia tuturor aniversărilor care aveau ca simbol o piatră prețioasă sau un material prețios precum nunta de argint fiindcă sunt preferatele doamnelor. În cazul nunții de jad aveți la dispoziție o gamă foarte largă de bijuterii din care să alegeți.
  • Bijuterii sau ornamente din coral. Atunci când este scos din apă acesta se solidifică și poate fi prelucrat, bijuteriile din coral având o tradiție foarte bogată în insulele din Pacific. Sau se poate comercializa în forma lui brută fiind foarte apreciat ca obiect decorativ.
  • Cravată de culoarea jadului. Un accesoriu ce nu se va demoda niciodată și care poate fi asortat cu o rochie de aceeași nuanță, se găsesc foarte ușor în orice magazin online.
  • Saltea cu pietre de jad. Un accesoriu care ajută la calmarea durerilor de spate, îmbunătățirea circulației sanguine dar și la detoxifierea organismului, studiile arătând o scădere a nivelului de nicotină din sânge.

Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru nunta de jad, voi ce propuneri aveți pentru această aniversare ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.