bonprix

🌞 La mare și fără soare

🌞 Anul acesta am decis să mergem la mare în mini vacanța de Paște. Am prins zile bune de primăvară și nu a plouat deloc. Copiii s-au bucurat de nisip, noi de aerosoli și de plimbări plăcute pe plajă, am fost cazați la un hotel care ne-a plăcut foarte mult și per total a fost un concediu reușit. 

🌞 Am ales un pachet de Paște la Ana hotels Europa Eforie Nord. Pachetul a inclus pe lângă cazare aproape toate mesele în cele 4 zile (mai puțîn 2 mese de prânz), o intrare în zona spa și câte un voucher la spa de persoană. Vreau să spun de la început că serviciile au fost la SUPERLATIV. Personalul este foarte dedicat și amabil. Noi am ales un apartament care este foarte spațios, camerele sunt delimitate prin hol și uși și are 2 băi. Știu că conceptul de apartament la hoteluri e înțeles de fiecare cum vrea. Dar aici chiar aveai un apartament. Un alt lucru care mi-a plăcut la hotel este că toate camerele au vedere către mare și hotelul are o zonă grădină destul de generoasă. Au și un loc de joacă unde copiii au făcut activități foarte drăguțe și în ziua de Paște a avut loc o vânătoare de ouă de ciocolată. 

🌞 Mi-am făcut programare la 3 masaje care au fost foarte relaxante. Prețurile comparativ cu cele din București sunt foarte bune și ai o mulțime de terapii din care poți alege. Am fost cu cei mici în zona Spa și eu am intrat în picina interioară cu apă sărată din lacul Techirghiol (care este fix lângă hotel) iar cei mici s-au distrat în piscina de copii și în jacuzzi. Mâncarea a fost extraordinară. Tot ce am servit în timpul sejurului a fost excelent și diversificat. Ne-a plăcut mult, clar vom mai reveni aici, poate chiar în sezon. 

🌞 Eu m-am înnoit de Paște cu o salopetă și o pereche de pantofi de la bonprix. Sunt într-o etapă de love denim așa că trebuia să am și o salopetă de blugi. Materialul se simte foarte bine pe piele, iar eu mă simt foarte bine în salopetă. De data aceasta am accesorizat-o cu o pereche de pantofi pumps galbeni, dar merge și cu ceva mai sport. Îmi doream pantofi cu un toc mai micuț în care să pot alerga cât de cât după cei mici. Mai mult după băiețelul de 3 ani. Iar genul acesta de toc este foarte comod. Și pantofii din imitație de piele sunt de efect. Eu îmi comand des produse de la bonprix și de fiecare dată sunt mulțumită de alegerile făcute. Hainele îmi vin ca și cum ar fi fost croite pentru mine și consider că mă avantajează. 

🌞 Deși era cam tot închis și stațiunea Eforie Nord nu era foarte populată, nouă ne-a plăcut. Ne-am plimbat pe plajă, am adunat scoici, copiii s-au jucat, a fost frumos. Drumul a fost destul de liber, am făcut în jur de 2 ore de la București. Nu vreau să vă mint și să zic că ne-am suuuuper relaxat, cu 2 copii mici ești mai mereu în priză. Dar am ajuns acasă cu multe amintiri frumoase și asta e tot ce contează.

4 thoughts on “🌞 La mare și fără soare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.