vedda

🍵 Este o nouă zi, hai să fie una bună

🍵 Ziua de ieri a trecut. Poate nu a fost așa cum ți-o imaginai. Poate te-au dezamăgit persoane de la care aveai așteptări. Poate ai țipat la copii. Poate ai mâncat aiurea sau nu ai mâncat deloc. Dar ghici ce? A TRECUT. Te-ai descurcat. Astăzi e o nouă zi. O zi în care poți face totul mai bine. În care vei fi calmă. Când nu vei mai țipa. Vezi ce poți face astăzi și ia-le pe rând. Nu te mai gândi obsesiv la trecut. Dacă ai fi făcut ceva altfel, poate… dacă ai fi făcut altceva nu ai fi ajuns aici. Toate alegerile din trecut te-au adus aici.

🍵 Cu toții avem probleme, mai mici sau mai mari. Evident, fiecare le percepem diferit. Poate un picior rupt pentru mine este sfârșitul lumii, dar pentru o persoană care a trecut printr-un accident grav de mașină, piciorul rupt este ultima problemă. Dacă deschizi televizorul sau te uiți pe site-urile de știri sau doar pe Facebook pur și simplu te încarci de energie negativă. Situația din țară și din lume nu este deloc roz. Instabilitatea în care trăim de când a apărut virusul în viața noastră ne frustrează pe toți. 

🍵 Ce putem face? Ce ține de noi. Să ne găsim energia pozitivă și să vedem lucrurile într-o lumină mai bună. Pe cât este posibil. Să ne găsim mici lucruri și locuri care ne aduc puțin optimism în viață. La mine primul este patul unde dorm. :)) Vorbește o mamă nedormită de când s-a născut cel de-al doilea copil. Apoi am un happy place pe canapea. Pe care mi-l fură copiii, dar asta este o altă discuție. Am un loc unde mă relaxez când dorm copiii. Îmi fac un ceai sau o ciocolată caldă, citesc o carte sau văd un serial, iar toamna mă bag în pătură și îmi aprind și o lumânare parfumată. ESTE LOCUL MEU!

🍵 Poate nu este mare lucru. Dar după 30 de minute de stat în locul meu din casă preferat, văd lucrurile altfel. Îmi găsesc puterea de a fi calmă și de a lua decizii raționale. Iar dacă doriți o recomandare de ceaiuri gustoase și aromate care îmi dau o stare de bine, ceaiurile Vedda sunt recomandarea mea. Gusturile sortimentelor Evolet Sensation pur și simplu mă duc cu gândul la vacanțe exotice. De aici gânduri pozitive, o stare de visare, și de relaxare. Iar dacă o întrebați pe persoana mică de 5 ani ce stă pe locul meu preferat de pe canapea și se mai uită la desene, pe lângă ceaiuri, preferata ei este ciocolata caldă albă. Pur și simplu o adoră. 

🍵 Eu așa procedez. Iau lucrurile pe rând, încerc să fac ASTĂZI tot ce pot, mai bine. Iar când nu mai pot, mă retrag în spațiul meu personal cu un ceai bun și cu o carte sau un serial care mă relaxează. Voi aveți un loc preferat în casă? Locul vostru special?

11 thoughts on “🍵 Este o nouă zi, hai să fie una bună”

  1. Carmen Popescu ce frumos si liniste inspira gandurile tale! Am mai multe colturi preferate in casa in care stam acum. Ca o pisica :). Dar ce bine e sa iei o pauza cu un ceai!

  2. Ceaiurile, un loc preferat, o carte pe gustul meu, să scriu sau să petrec timp cu cei dragi, o cafea în doi… este minunat să știi să-ți faci din fiecare zi, o zi bună, frumoasă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.