Cursa cu masini OBall Go Grippers

În sfârșit, avem o jucărie care îi ocupă Anei mai mult de 5 minute pe zi: Cursa cu masini OBall Go Grippers

Anei îi place să se joace pe afară. Ieșim din casă când vremea ne permite, adică aproape zilnic. Când suntem afară, nu simțim cum trece timpul. Dar, acasă, simțim fiecare minut. Deja vremea nu ne lasă să mai stăm așa mult prin parc, așa că am început să fac provizii de jucării pentru iarnă. Ana este genul de copil energic, care se plictisește destul de repede de o jucărie. Ne jucăm câteva minute și deja se duce la următoarea.

Jucăriile ei favorite de acum sunt: cuburile, motocicleta cu care se plimbă și prin casă și pe afară, mingiile și mașinuțele. Mașinuțele, la fel, sunt plimbate pe peste tot. Dacă așteptăm la vreo coadă, ne jucăm cu o mașinuță și nu se plictisește așa repede. Dar tot se plictisește, că nu are nici doi ani.

Când a primit Cursa cu masini OBall Go Grippers, încântarea ei a fost maximă. Se jucase cu ceva asemănător la Ludotech și când a văzut că are și acasă, a chițăit de bucurie.

Petrece Petrecem minute bune jucându-ne cu mașinuțele. Jucăria are o gheară care ridică mașinuța și o aruncă pe platforma Super Bounce. Platformă pe care s-a decis și Ana să sară. Am noroc că nu s-a rupt, încă. O fascinează cum mașinuțele se duc în diferite direcții pe rampe.

Cursa de masini OBall Go Grippers
Pe unde se duce masinuta mea acum?
Cursa de masini OBall Go Grippers

Cursa cu masini OBall Go Grippers a venit cu o mașinuță OBall, dar Ana și-a testat deja toate mașinuțele. Ele merg pe rampe, dar nu toate pot fi apucate de gheară. Ea se distrează. Își pune imaginația la lucru. Recunosc, și eu alături de ea. 🙂 Testează cât de repede coboară mașinuțele, care este cea mai rapidă. Și-a mai pus și alte jucării pe rampe, a văzut că nu pot aluneca și după aceea nu a mai încercat cu tipul acela de jucării. Sunt zile în care mă minunez cât de inteligentă este.

Cursa de masini OBall Go Grippers

Cursa cu masini OBall Go Grippers a trebuit să fie asamblată, așa că i-am lăsat soțului această plăcere. Când am văzut câte piese erau în cutie… Le-a asamblat în mai puțin de 5 minute și a zis că a fost destul de ușor. Nu a avut nevoie de baterii, șurubelnițe sau alte ustensile.

Până i-am găsit locul în cameră de joacă a Anei, am tot plimbat Cursa cu mașini prin casă. Este ușoară și nu a căzut nicio piesă din ea. 🙂

Cursa de masini OBall Go Grippers

Am văzut mai multe jucării din colecție cu Oball Go Grippers Cursa cu mașini Bounce ‘N Zoom Speedway care încurajează jocul copiilor independent. Îmi place să mă joc alături de Ana și aș sta toată ziua să ne jucăm, dar pur și simplu nu pot. Pentru că: mâncare, haine, treburi casnice… OBall este un brand sub umbrela Kids II, din care face parte și Bright Starts de la care avem leaganul portabil Cozy Kingdom.

18 thoughts on “În sfârșit, avem o jucărie care îi ocupă Anei mai mult de 5 minute pe zi: Cursa cu masini OBall Go Grippers”

  1. Da, si la noi cursele cu masini au succes! Are Loli parcari întortocheate și așa le iubește. Merge cadou pentru cine nu are și vrea un pic de liniște from time to time.😃

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.