Fairy Extra+

🍓 Ce aduce nou Fairy Extra+

🍓 Noi avem mașină de spălat vase de mulți ani și chiar o folosim constant. Dar tot spăl “de mână” următoarele: toate recipientele de plastic(inclusiv cele pe care le reciclăm), vasele bebelușului și toate oalelele și tigăile pe care le folosim aproape zilnic. Adică oala sub presiune și tigaia de grill care sunt folosite intens. Dintre toate, tigaia grill este cel mai dificil și enervant de spălat.

Fairy Extra+

Noi folosim în mod normal detergent de vase Fairy. Face spumă, curăță bine și miroase frumos. Sunt mulțumită de el. Am avut ocazia de a testa în cadrul unei campanii Buzzstore noul Fairy Extra+ așa că pot face o comparație între ele și vă pot spune ce aduce nou acesta din urmă.

Ce aduce nou Fairy Extra+

Fairy Extra+
 • Ambalajul este mai mare. Noile variante de detergent de vase au 900 ml față de 800 ml cât aveau cele vechi.
 • Elimină grăsimea cu 50% mai repede față de produsele vechi. Așa este reclama, nu am stat să verific procentual, dar se spală mai bine și mai repede tigaia grill.
 • Face mai multă spumă la aceeași cantitate de produs.
 • Se clătește ușor spuma.
 • Iar noile arome sunt pur și simplu senzaționale. Am primit toate cele 3 noi arome: fresh de citrice, liliac și fructe de pădure roșii. Cea de liliac miroase divin. Rar să mai miroasă așa frumos un detergent de vase.
 • Pentru fiecare produs Fairy Extra+ cumpărat, Fairy România, alături de Asociația O Masă Caldă, oferă mese calde celor care au nevoie de ajutor.
Fairy Extra+

Capacul dozator a rămas același și mâinile mele rămân la fel de delicate după ce spăl vasele. Adică destul de ok, dar tot cu oja sărită de pe unghii :)) Sper să apară și detergentul de vase care să nu mai facă oja să sară. Sau le-ar putea spăla alt membru al familiei care nu folosește lac de unghii… doar spun.

Fairy Extra+
Vino si spala vasele! Lasa pozele!

La ultima campanie Buzzstore la care am participat am testat Lenor detergent + balsam. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

13 thoughts on “🍓 Ce aduce nou Fairy Extra+”

 1. Am sa cumpar pentru bunici. Se tem de masina de spalat. Prea multe butoane si nu se complica. 😉 Macar sa fie placută manevra, mai ales ca fiica-mea s-ar baga si ea la spalat…doar e cu spuma.

 2. Si noi avem masina de spalat, dar uneori spal de mana ca sa nu mai stau cu 2-3 vase in chiuveta pana se strang de o masina. Tot Fairy folosesc, dar varianta in ambalaj alb.

 3. Ma bucur sa vad ca Fairy România continua alaturi de Asociația O Masă Caldă, oferirea de mese calde celor care au nevoie de ajutor. Acum vreo trei ani i-am sprijinit si eu cu cateva articole pentru ca erau beneficiari copii dintr-o localitate din judetul meu.

 4. Deși nu l-am încercat și am mașină de spălat vase pe care o folosesc pentru că eu nu pot spăla la 70 de grade, m-ai convins că merită să o fac.
  Primele cumpărături pe care le fav pentru casă vor cuprinde și noul Fairy extra+.
  Mulțumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.