Lenor

Lenor detergent + balsam = perechea perfectă

Îmi place balsamul de rufe Lenor pentru mirosul lui plăcut și persistent. Iar când am auzit că a apărut și un detergent capsule de la Lenor, mi-am dorit să îl testez. Sunt multe cazuri de branduri care au un produs foarte bun iar când își extind gama de produse, cele noi nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Am primit spre testare de la Buzzstore și Lenor următoarele:

Lenor
  • Detergentul Lenor Allin1Pods (15 capsule)
  • Detergentul Lenor Allin1Pods color (15 capsule)
  • Balsamul de rufe Lenor Spring Awakening (33 spălări)
  • Balsamul de rufe Lenor Gold Orchid (18 spălări)
  • un prosop pufos
  • 10 mostre pentru prietenii mei
  • ghidul de buzz

Fiecare detergent are un parfum din colecția Lenor. Detergentul Lenor capsule Allin1Pods are parfumul balsamului Spring Awakening. Adică parfumul florilor de primăvară cu note de patchouli natural și cedru alb. Împreună dau o senzație de proaspăt.

Detergentul Lenor Allin1Pods color are parfumul balsamului Gold Orchid de vanilie și orhidee.

Lenor

Iar acum părerea mea despre detergent: spală foarte bine, l-am folosit în ambele variante. Hainele au fost curățate foarte bine și au mirosit minunat după spălare. Cred că dacă foloseam doar detergentul și tot miroseau frumos. L-am folosit în combinație cu balsamul cu același parfum. Eu usuc hainele la uscătorul de rufe și parfumul persistă și mai mult.

Am adăugat o singură capsulă la fiecare spălare și un căpăcel de balsam. Capsulele s-au topit în întregime. Știu că mai sunt capsule de la alte firme care mai rămân prin mașina de spălat. Nu a fost cazul.

Lenor

Orhideea este floarea mea preferată. Este lesne de înțeles de ce balsamul de rufe Lenor Gold Orchid este în topul preferințelor mele. Iar acum și detergentul Lenor Allin1Pods pentru haine colorate. Norocul meu că majoritatea hainelor mele sunt colorate, așa că voi folosi această combinație de detergent și balsam în continuare.

Ce aduce în plus detergentul de rufe Lenor? Parfumul lui, bineînțeles. Restul detergenților de rufe folosiți până acum nu au parfumul acesta persistent.

Lenor

La ultima campanie Buzzstore la care am participat am testat noile cereale Nestlé Cheerios OVĂZ. Pe care le mâncăm și acum :). Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.