Propolis C Răceală și Gripă

Atitudine împotriva răcelii

În aceste vremuri tulburi este bine să ai un mic stoc în casă “pentru orice eventualitate”. Noi avem un raft întreg, cu doi copii nu știi niciodată de ce ai nevoie. Nu suntem adepții luatului medicamentelor după ureche, fără un control medical prealabil. Dar până ajungi la medic, poți lua ceva pentru a-ți ameliora simptomele.


Propolis C Răceală și Gripă de la Fiterman Pharma poate fi luat de la primele simptome de răceală (disconfort în gât, nas înfundat). Asigură organismului o cantitate mare de vitamina C, necesară în lupta cu virusurile.

Propolis C Răceală și Gripă

Propolis C Răceală și Gripă este sub formă de pliculețe care se dizolvă imediat într-un pahar de apă. Un plic pe zi este suficient. Conține tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș care au o acțiune puternică imunostimulatoare. Are un gust plăcut de zmeură și nu conține zahăr.

Propolis C Răceală și Gripă

Propolis C Răceală și Gripă se găsește în 2 variante:

  • Pentru copii peste 1 an – Propolis C Răceală și Gripă Copii
  • Pentru copii peste 12 ani – Propolis C Răceală și Gripă Adulți

Noi am mai avut viroze sezoniere care au trecut în câteva zile. Încă de la primele simptome, am fost la medic și atunci când a fost cazul, acesta ne-a îndrumat și către testare pentru Covid-19. Testul a ieșit negativ, totul a fost bine până la urmă.

Mie, personal, îmi place mai mult varianta de băutură caldă făcută dintr-un pliculeț gustos față de clasicele pastile. Și pentru copii un “suc” este mai atrăgător de administrat. Să sperăm că nu vom mai avea nimic și să se auzim cu bine.

3 thoughts on “Atitudine împotriva răcelii”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.