KidsCare

Aparate utile pentru venirea bebelușului

Mai am în jur de o lună până va veni bebelușul, așa că pregătirile sunt în toi. Având deja experiența primului copil știu ce îmi doresc de la aparatura pentru bebeluși și ce nu. Produsele pe care le avem acasă sunt destul de uzate după 4 ani, așa că bebelușul va beneficia și el de produse noi.

Aparate utile pentru bebeluș și de ce am ținut cont în alegerea lor:

Sterilizator. Biberoanele, tetinele, suzetele, accesoriile pompei de sân, anumite jucării pentru dentiție se sterilizează. Știu că sunt multe opțiuni pe piață pentru sterilizat, dar cea mai sigură consider că este sterlizatorul cu aburi, fără substanțe chimice. Într-un sterilizator cu aburi, obiectele rămân sterilizate până la 24 de ore. Primul lucru care contează este să încapă toate tipurile de biberoane și cât mai multe biberoane. Sterilizator electric pentru 6 biberoane KidsCare îndeplinește toate condițiile de mai sus. Este foarte ușor de montat, are o capacitate mare de sterilizare de până la 6 biberoane și accesorii și are un suport special pentru accesorii. Un ciclu de sterilizare durează 10 minute, după aceea se închide automat. Se curăță ușor.

KidsCare

Încălzitor de biberoane. Dorința mea este să alăptez exclusiv până la 6 luni apoi cât voi putea. De asemenea, dorința mea mai este să am o viață socială, în limita posibilităților. 🙂 Încălzitorul de biberoane este util și când alăptezi și când nu. Adică poți lăsa laptele muls în frigider sau îl poți stoca în congelator, îl încălzești la încălzitor și gata masa. Pentru laptele praf este util să îl prepari mai ales în călătorii. Încălzești apa la încălzitor, apoi adaugi laptele. Plus că poți încălzi și mâncarea bebelușului în călătorii la el. La fel că la sterilizator, trebuie achiziționat un încălzitor de biberoane compatibil cu toate tipurile de biberoane/borcănașe. Acum a apărut Incalzitor biberoane 5 in 1 pentru casa si masina pe care îl poți utiliza și în mașină pentru că are și un adaptor auto inclus. Consider că este incredibil de util în călătorii, mai ales că noi de plimbăm destul de mult cu mașina. Ce mai are în plus încălzitorul de biberoane 5 în 1 pentru casă și mașină Kidscare? Funcție de sterilizare, faptul că poate încălzi apa până la 100 de grade Celsius și are incluse accesorii pentru stoarcerea citricelor.

KidsCare

Pompa de sân. La primul copil am avut o pompă de sân manuală și erau zile în care pur și simplu făceam febră musculară la mâini pompând. Pentru a putea pleca singură de acasă, trebuia să las o cantitate pe care eu o consideram suficientă pentru bebe (și foarte mult extra). Pompa de san electrica dubla Kidscare are 15 nivele de aspirație și 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție eficientă. Are 10 nivele de stimulare și 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție confortabilă. Pompa îți face masaj pentru a te relaxa! Pompa funcționează la priză sau cu adaptor USB, sau pe bază de acumulator care poate funcționa până la 7 ore. Deci te poți plimba oriunde cu ea prin casă. I-am făcut un review detaliat aici.

Umidificator/dezumidificator. Nivelul optim de umiditate în locuință trebuie să fie cuprins între 40% și 60%.  În funcție de asta, ai nevoie de un umidificator sau de un dezumificator. La noi în cameră umiditatea “normală” este în jur de 20%. Așa că folosim de aproximativ doi ani Umidificator de aer cu ultrasunete Kidscare și chiar simțim beneficiile. Umidificatorul Kidscare are volumul de abur reglabil și conferă o vaporizare foarte fină și de durată. Am umplut vasul cu apă de la robinet și am simțit la propriu cum respirăm un aer mai curat. Dacă stai lângă umidificator simți aerul pur. Este silențios deci nu deranjează bebelușul. Umidificatorul Kidscare are încorporată o lampă de veghe (de noapte) cu 7 culori. Culorile pot alterna automat sau lampa poate fi fixată pe o anumită culoare. Sau poate fi oprită. Așa am bifat și lampa de veghe pentru bebeluș. 🙂 

Noi am descoperit produsele KidsCare în urmă cu aproximativ 2 ani. Sunt produse foarte calitative care au un preț bun, chiar foarte bun comparativ cu piața. Voi ce aparate utile mai aveți pentru a vă face viața mai ușoară? Sau ce vă gândiți să vă achiziționați?

KidsCare

23 thoughts on “Aparate utile pentru venirea bebelușului”

  1. Pompa de san manuala am folosit si eu la prima nastere. Nu am mai facut aceasta greseala si a doua oara. Eu folosesc de la kidscare umidificator la fel ca al tau, este foarte efficient iarna cand aerul devine foarte uscat. Umidificatoarele naturale, cele puse pe calorifer nu fac fata.

  2. Foarte util articolul pentru viitoarele mamici! Eu am avut pompa electrica de la philips avent si a fost perfecta… am incercat si cu manuala dar ma apuca plansul :)) in rest… cred ca am avut cam tot ce se putea pt bebe 🙂
    Uite ca nu stiam de acest brand si daca voi mai face un bebe in viitor, voi tine cont de recomandările tale. Nastere usoara!

  3. Deosebit de utile recomandările tale. Așteptăm și noi un bebe în familie și m-ai ajutat să aleg un cadou. Deși știu că părinții se pregătesc intens, cred ca nu au luat chiar tot! 🙂
    Mulțumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.