doctorskin

🫧 Tratamente corporale și faciale care se pot face în sarcină și în alăptare

🫧 Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei și dacă totul decurge bine, atunci viața viitoarei mămici se poate desfășura (aproape) la fel ca înainte. Dacă ești fan tratamente corporale și faciale la fel ca mine, ei bine, ai nimerit în locul potrivit. Îți voi povesti despre câteva tratamente pe care le poți efectua în această perioadă. Cum era: mămică fericită, copil fericit. Evident, dacă ai cel mai mic dubiu, te rog să întrebi medicul care îți urmărește sarcina înainte de a te programa. 

🫧Tratamente faciale

🫧 Tratamente faciale de curățare și hidratare. Tipul acesta de tratament este foarte relaxant și apoi pielea îți radiază și mai mult. De exemplu, eu am fost la JetPeel Pro, un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni. Este o procedură naturală și nedureroasă, non-invazivă, fără iritații și blânda cu tenul. JetPeel Pro propulsează un jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune, acesta își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință. Pe bune!

🫧 Practic, ai parte de o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care iti exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, fără a avea contact mână – piele. Oxigenul sub presiune accelerează agentul lichid la viteze supersonice. Soluția poate conține doar apă salină și/sau sterilizată sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în funcție de nevoile și problemele tenului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc.). Terapeutul știe ce substanțe să utilizeze în timpul sarcinii și alăptării și în ce concentrație. Dacă nu ești însărcinată, ai parte de dublu răsfăț pentru că primești bonus și presodrenaj corporal.

doctorskin

🫧 Tratamente corporale

🫧 Unul dintre puținele dispozitive care poate fi folosit de către femeile însărcinate sau care încă alăptează este LPG Cellu M6 Alliance. Bineînțeles, nu în zona abdomenului. Este o metodă 100% naturală care elimină celulita și grăsimea localizată, non-invazivă și non agresivă. Noul dispozitiv patentat de tratament LPG combină o clapetă motorizată și rola cu aspirație secvențială, care lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza complet țesutul tratat. Doar acest dispozitiv permite stimularea multidimensională, astfel încât simultan sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.

🫧 Ai parte de un masaj plăcut cu aparatul care nu doare, nu sparge vase capilare și are multe beneficii pentru pielea ta. Ți se crează un protocol personalizat, te îmbraci cu un costum special care lasă pielea să respire și te bucuri apoi de rezultate. 

🫧 Endospheres este un tratament anticelulitic, de remodelare corporală și lifting piele lăsată. Complet nedureros, Endospheres modelează și sculptează silueta, reducând depozitele de grăsime și celulita cu 39%. Terapia Endospheres utilizează vibrații de joasă frecvență (între 39 și 355Hz) pentru a genera o mișcare pulsată, ritmică care pornește în epidermă și ajunge până-n țesutul muscular, tratând zonele problematice. Este o procedură care îmbunătățește circulația sângelui și durerile musculare, având efect și asupra producției de colagen și elastină. Acest tratament de remodelare corporală acționează pe 5 planuri: drenaj limfatic, contracția musculară, acțiune regenerativă asupra celulelor pielii, acțiune decongestionantă anti-durere și îmbunătățește circulația sângelui.

🫧 Și cu aparatul Endosheres ai parte de un masaj terapeutic, relaxant care ajută în cazurile retenției de apă și crește producția de colagen. Dispozitivul este în formă de cilindru care se rotește singur cu 55 de sfere de silicon poziționate într-un model de fagure ce transmit diferite senzații pe care le înregistrează corpul nostru.

doctorskin

🫧 Masajul de relaxare – în timpul sarcinilor nu am fost așa informată ca acum și nu am reușit să merg la tratamente corporale, dar la masaj de relaxare mergeam. Îl recomand.

🫧 Am prezentat o parte din terapiile pe care le poți face în timpul sarcinii și alăptării să știi că există opțiuni dacă dorești un mic răsfăț. Perioada sarcinii și viața după bebe vin cu multe emoții, așa că orice relaxare e binevenită. Dacă ai totuși dubii, te poți sfătui și cu medicul înainte de a apela la orice tip de procedură. 

5 thoughts on “🫧 Tratamente corporale și faciale care se pot face în sarcină și în alăptare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.