epilare definitiva

🧚‍♀️ Epilarea definitivă – o investiție în tine și în confortul tău

🧚‍♀️ Investește în tine. Nu o să o facă nimeni în locul tău. Indiferent de aspectul vieții pe care vrei să îl îmbunătățești. Eu în această perioadă mă concentrez pe mine, pe starea mea de bine și pe confortul meu. Mi-ar plăcea să stau toată ziua în clinici și în saloane. Dar am un job full time, 2 copii, casă și multe responsabilități. Totuși îmi fac timp și pentru mine. Iar în acest articol vă voi povesti în detaliu despre epilarea definitivă cu laserul Alexandrite la DermaBeauty Clinique.

🧚‍♀️ De am ales Dermabeauty Clinique

epilare definitiva

🧚‍♀️ Înainte de a rămâne însărcinată cu cel de-al doilea copil, am început procesul de epilare definitivă în zona axilei la un salon de la mine din cartier. După prima ședință mi-am dat seama că nu este potrivit pentru mine (nu era un loc steril, curat, personalul nu era deloc amabil chiar am primit remarci care mie nu mi s-au părut ok). Așa că am decis să nu mai revin acolo și să merg undeva unde mă simt în largul meu.

🧚‍♀️ Când te simți bine într-un loc, din toate punctele de vedere, revii. Iar așa mă simt eu la DermaBeauty Clinique. Foarte bine. Toate cele trei sedii arată impecabil din toate punctele de vedere, personalul este foarte amabil, de la domnișoara de la recepție la medicul care îți face procedurile. Chiar dacă mergi, să zicem, la o procedură dureroasă sau neplăcută atunci când ai în fața ta o persoană cu zâmbetul pe buze, care discută cu tine despre orice, trece imediat timpul și parcă ai vrea să mai stai la procedura la care inițial avusesei emoții să vii. Am mai fost în trecut la diferite proceduri aici, printre care și Onda Coolwaves despre care am povestit aici.

🧚‍♀️ Epilarea cu Laserul Alexandrite

🧚‍♀️ Că tot am zis de durere, vă spun de la început că epilarea definitivă cu Laserul Alexandrite NU DOARE. Simți ușoare pișcături, dar sunt incomparabil mai lejere față de o epilare cu ceară, de exemplu. Procedura este foarte rapidă. Laserul ajunge la nivelul rădăcinii firului de păr și o distruge. Laserul acționeză pe toate tipurile de păr și asupra tuturor tipurilor de piele. Bonus, tratează foliculita și petele pigmentare.

🧚‍♀️ Ca și pregătire, înainte de epilarea definitivă este recomandată doar folosirea lamei de ras pe zona respectivă. Nu se recomandă să te expui la soare cu o săptămână înainte și nici cu o săptămână după.

epilare definitiva

🧚‍♀️ În funcție de tipul de păr sunt recomandate 6-10 ședințe. După prima ședință am văzut rezultate, iar după cea de-a cincea deja am zone mari unde nu îmi mai crește părul și am pielea fină. De la ședință la ședință, numărul firelor de păr s-a diminuat, iar părul care îmi crește, crește mai rar. și mai lent. Laserul Alexandrite chiar este standardul de aur în fotoepilare.

epilare definitiva

🧚‍♀️ Cui nu i-ar plăcea să scape de grija părului nedorit? Să te îmbraci cu ce vrei, când vrei, să mergi la piscină fără să te gândești dacă te-ai epilat sau nu de curând? Epilarea definitivă este o metodă eficientă, nedureroasă și una dintre investițiile pe care le poți face în tine.

7 thoughts on “🧚‍♀️ Epilarea definitivă – o investiție în tine și în confortul tău”

  1. Pfoai…. cred ca as inebuni sa primesc remarci acide de la personalul ce ar trebui sa ma ajute.

    Ma bucur ca ai gasit într-un final locul ideal pentru tine si oameni profesionisti si ma bucur ca ai scris despre experienta. Incet incet prind si eu curaj spre acest procedeu 🙂

  2. Epilarea definitiva e si pe lista mea de dorinte. Din fericire nu am o pilozitate ridicata insa tot mi-ar placea sa scap de parul nedorit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.