produse consumate

🛀 Produse consumate de copii în luna decembrie

🛀 Luna decembrie a fost pe cât de plină pe atât de frumoasă. Am bifat 3 târguri de Crăciun, zile de naștere, petreceri, o vacanță de vis la munte cu familia, o vacanță în doi, vizite la bunici, calendare advent, decorațiuni de sărbători, voie bună și clipe de aur. A fost o lună foarte bună. O lună în care s-au terminat și multe produse.

🛀 Produse consumate de Bogdan (1 an și 8 luni) în luna decembrie

produse consumate
 • 4 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul .Absorb bine, nu au miros specific, sunt ok. Bogdan a consumat aproximativ 8 scutece pe zi, mai puține față de lunile trecute, cred că în deplasări a fost schimbat mai rar.
 • 6 pachete șervețele umede Pampers sensitive 52 bucăți/pachetul. Consumate de ambii copii.
 • 3 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți/pachetul. Cum am mai spus și în trecut, eu nu văd nicio diferență între ele. Ambele variante sunt ok pentru noi.
produse consumate
 • 3 pachete saci menajeri Folistar 35 l 20 bucăți/pachetul – sunt un fel de pungi de plastic transparente și nu foarte rezistente, dar sunt mici.
 • 2 pachete saci de gunoi Fino 20 l 30 bucăți/pachetul. Sunt rezistenți, și cam atât.
 • 1 pachet saci de gunoi Aluxfix 10 l 40 bucăți/pachetulAceștia sunt preferații mei. Sunt mici și rezistenți.
produse consumate
 • Un pachet Dischete cosmetice pentru bebeluși Lupilu 60 bucăți – vara sunt perfecte pentru a curăța bebelușul cu ele cu apă sau cu apă micelară. Dar acum Bogdan a crescut, a venit iarna și stăteau degeaba. Așa că le-am tăiat în 4 pentru că erau foarte mari și mi-am făcut eu dischete demachiate din ce a mai rămas. Sunt mai groase față de dischetele mele demachiante, dar funcționează.
 • 1 cutie Camilia Boiron 10 unidoze– I-au ieșit 3 canini. Atât am de spus.
 • Un dentinox gel 10 g – săracul cerea singur să îl dau. Dar mai are doar unul de ieșit.
produse consumate
 • Un set de periuțe dentalux Kids 0-6 ani – le-am luat periuțe la fel, pentru Ana roz și pentru Bogdan verde și le-a plăcut ideea. Au perii moi, capătul mic și ventuză.
produse consumate
 • Un ulei de duș Bioderma Atoderm 1 l – acesta chiar a fost folosit de toată familia. Ana s-a confruntat cu dermatita atopică, ne bucurăm că a scăpat, dar paza bună trece primejdia rea. Uleiul curăță delicat, hidratează și nu lasă pielea grasă. Ne-a plăcut. Am primit uleiul cadou când s-a lansat magazinul Yuga.
produse consumate
 • O loțiune de corp Mustela Hydra bebe 300 ml – acum Bogdan este masat intens aproape zilnic. Are tal valg, face kinetoterapie de două ori pe săptămână + masajul efectuat de noi. Loțiunea de corp este foarte bună, hidratează și se absoarbe bine în piele.

🛀 Produse consumate de Ana (6 ani) în luna decembrie

produse consumate
 • Un șampon și balsam Avon Naturals kids cu prune 250 ml – curăță, miroase frumos și lasă părul proaspăt. Ne-a plăcut.
produse consumate
 • Un gel de duș LOL Surprise Admiranda 300 ml – miroase frumos și e în formă de bilă LOL, așa că Anei i-a plăcut. Și lui Bogdan pe post de jucărie de baie. Mie nu mi se părea ușor de folosit, după ce s-a consumat din el nu prea mai puteam “stoarce” bila, dar a fost distractiv pentru copii.

🛀 Aceasta a fost lista produselor terminate de copii în luna decembrie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Am redenumit rubrica produse consumate de copii pentru că Bogdan nu mai e bebe și cei doi încep să consume destul de multe produse la comun. Produsele au fost cumpărate de noi (am primit doar Uleiul de duș de la Bioderma cadou) țin să menționez asta, deci nu este reclamă. Despre produsele consumate de copii în luna noiembrie, puteți citi aici.

1 thought on “🛀 Produse consumate de copii în luna decembrie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.