YUGA

👨‍👩‍👧‍👦 YUGA – un nou magazin dedicat familiei și unui stil de viață sănătos

👨‍👩‍👧‍👦 Din dorința de a învăța pașii pentru o viață echilibrată, s-a deschis un nou magazin atât fizic în Centrul Comercial Auchan Titan din București cât și online care se numește YUGA. Eu mă bucur pentru că mai avem un loc unde ne putem găsi produsele preferate și în care putem descoperi noi produse și experiențe.

Cuvântul Yuga are origini ancestrale. Reprezintă erele de la începuturile noastre. Aceste ere se întind mii de ani și reprezintă etapele ciclice prin care trece umanitatea.  Prima și cea mai prolifică eră se numește Styra Yuga, în traducere liberă însemnând Era Adevarului  și reprezintă etapa în care oamenii sunt înțelepți, virtuoși, plin de vigoare și tinerețe, era în care toți oamenii trăiesc în armonie cu natură și în înțelegere.

Ce oferă Yuga? O gamă variată de produse, cu prețuri accesibile, împărțite în 4 categorii:

🥑 yummy yuga – produse alimentare naturale;

🤱 mama yuga – produse destinate îngrijirii mamei și copilului (și nu numai);

✈️ travel yuga (yugaventura) – pachete de călătorie pentru toate preferințele;

🩹 pharma yuga – o farmacie a viitorului.

Am primit și noi un pachet generos cu produse de la YUGA pe care doresc să vi le prezint. Pentru a vă face o idee despre ce puteți găsi pe una dintre cele mai mari platforme de shopping online și offline, din România, dedicată familiei și sănătății, la toate nivelurile. Pe unele produse le cunoaștem foarte bine și le folosim des, pe altele le-am descoperit acum și ce avem acasă în dublu exemplar vom împărți cu voi, comunitatea noastră, printr-un concurs. V-am făcut curioși?

Sanosan Baby loțiune de îngrijire 100 ml – este o cremă hidratantă, care se absoarbe bine în piele și miroase foarte frumos a lapte și a bebeluș. Noi folosim produse de îngrijire Sanosan Baby pentru bebe și ne plac mult. Îmi place varianta aceasta de cremă pentru că este utilă și în deplasări.

Sanosan Mama

Atoderm ulei de duș 1L – Uleiul acesta este printre cele mai bune produse testate de noi pentru dermatita atopică a fetiței. Dermatita atopică îi apare, de obicei, iarna. Dacă acționăm de la primele semne cu produse Atoderm, îi dispare destul de rapid. Când era bebeluș făcea forme mai urâte, acum de când a crescut, face forme ușoare. Uleiul de duș curăță bine și nu are o formulă grasă.

Atoderm balsam de buze 15 mlBalsaum reparator hidratează buzele intens. Mi se pare de mare folos în special iarna când buzele sunt mai uscate.

Cremă de mâini BIO Alkmene cu gălbenele 20 ml – intră rapid în piele, o hidratează și lasă un miros discret și plăcut datorită extractului organic de gălbenele.

Solaris biscuiți cu arahide 175 g – Au gustul acela de fursecuri naturale făcute în casă. Nu poți mânca foarte mulți odată pentru că sunt sățioși de la arahide. Sunt o gustare potrivită.

Ginko Biloba 10 fiole * 10 ml – au un gust bun, contribuie la menținerea unui sistem imunitar normal și îi oferă energie soțului. El le folosește în mod normal. Nu sunt recomandate în sarcină și în alăptare.

9Vita Multivitamine 100 drajeuri – Și acestea sunt vitamine pe care soțul le folosește în mod normal. Și-a format un obicei de a lua în fiecare dimineață. Sunt recomandate în sarcină și în alăptare. Știu că luăm și eu când eram copil, cred că le cunoașteți și voi gustul destul de bine.

Iridina Spray revigorant 10 ml– Este un dispozitiv medical care vine în ajutorul celor ce petrec multe ore în fața ecranelor. Spray-ul calmează și hidratează ochii. Tot soțul beneficiază și de acest spray.

Voi ați vizitat, până acum, magazinul YUGA?

Tags:

15 thoughts on “👨‍👩‍👧‍👦 YUGA – un nou magazin dedicat familiei și unui stil de viață sănătos”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.