Imunotus

💪Produse noi pentru a pune tusea la colț – Imunotus

Tusea este cu siguranță unul dintre cele mai enervante simptome ale răcelii. Deși este un mecanism de apărare al organismului, ce are scopul de a elibera căile respiratorii de mucus sau iritanți străini, tusea nu este o experiență foarte plăcută, iar episoadele persistente pot avea repercursiuni asupra sistemului respirator. Să nu mai spun că tusea durează muuuult dacă rămâne netratată. În aceste vremuri tulburi, dacă ești răcit, cel mai bine stai acasă. Dar dacă totuși te simți bine dar ai rămas cu o tuse supărătoare cred că este destul de greu să te izolezi încă 2 săptămâni sau chiar mai mult, până îți trece tusea.

Dacă te confrunți cu o tuse productivă, Fiterman Pharma a lansat o gamă nouă de produse care pun tusea la colț. Noi le-am primit spre testare. Din fericire, nu avem cum să le testăm, sper să nu fie cazul prea curând. Dar este bine să le avem în casă, în caz de necesitate. Scopul acestui articol este pentru a vă informa despre produsele noi apărute pe piață (știți foarte bine că ne plac noutățile). Voi, împreună cu medicul, știți cel mai bine ce decizii să luați.

Imunotus

Imunotus Forte conţine ingrediente active naturale, care contribuie la menţinerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar, fiind indicat pentru fluidizarea secrețiilor mucoase și favorizarea expectoraţiei. Destinat adulților și copiilor de peste 12 ani, Imunotus Forte nu conţine coloranţi sintetici sau conservanţi. Efect cu doar un plic/zi dizolvat în 200 ml apă.  Pe prospect scrie că “nu a fost stabilită siguranța utilizării produsului în timpul sarcinii și alăptării”. Dacă vă găsiți într-una dintre aceste situații, discutați cel mai bine cu medicul.

Imunotus

Celor mici le sare în ajutor siropul Alinan Imunotus Iedera, un supliment alimentar pentru sănătatea căilor respiratorii, special conceput pentru a fi administrat copiilor cu vârsta peste 2 ani. Pe lângă eliberarea căilor respiratorii, siropul contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Produsele sunt disponibile atât pe shop.fitermanpharma.ro, cât și în farmacii.

Imunotus
Tags:

13 thoughts on “💪Produse noi pentru a pune tusea la colț – Imunotus”

  1. Multumesc pentru recomandare. Ce parere ai de Cough-End? Este un sirop din plante. Exista si varianta cu zahar, si cea fara. Din pacate fetita mea nu a acceptat deloc, dar eu il iau cand simt ca ma ia tusea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.