Black Opium YSL remake

☕ Black Opium YSL- parfum remake recenzie

☕ Am avut de-a lungul timpului suficiente parfumuri de la diferite branduri, dar tot nu pot spune că am un simț olfactiv foarte bine format. Recunosc câteva parfumuri pe care le-am folosit mai des, după mirosul lor. Dar cam atât. Ca fiecare dintre noi, am preferințe persoanale. Ei bine, pentru că nu am simțurile estetice foarte bine dezvoltate, dacă îmi dai să miros un parfum remake și unul de la marile magazine, nu simt diferența.

Dacă văd un parfum frumos ambalat, într-un ambalaj care mie mi se pare impecabil, nu pot spune cu certitudine dacă este remake sau de la un magazin specializat. Tu îți dai seama? Singura garanție ar fi magazinele de unde le achiziționăm, dar și cu unele dintre ele au fost scandaluri cum că ar vinde parfumuri remake la prețuri prea mari.

Black Opium YSL remake

Am cumpărat un parfum remake Black Opium Yves Saint Laurent de pe Facebook de la Cosmetice by Sara. Am avut parfumul acesta și am zis că pot face o comparație. Din punctul meu de vedere, ambalajul arată impecabil și dacă l-aș fi achiziționat din magazin nu aș fi sesizat nimic ciudat. Parfumul persistă ore bune, iar notele sale senzuale, orientale mi se par potrivite pentru zilele de iarnă.

Black Opium YSL remake

Eu prefer parfumul pentru mirosul intens de cafea. Dacă tot nu pot bea prea multe cafele zilnic, măcar să le miros. 🙂 Parfumul are în compoziție ca și note de vârf – pară, flori de portocal și piper roz, note de mijloc – cafea și iasomie și note de bază – patchouli, vanilie și cedru.

Black Opium YSL remake

Comanda mi-a venit rapid, prin Poștă, parfumul fiind ambalat inclusiv în țiplă. Prețul pentru un parfum de 90 ml consider că este rezonabil, indiferent ce brand ar fi. Ce contează pentru mine la un parfum este să îmi placă mirosul, să se potrivească cu ph-ul pielii mele (pentru că diferite parfumuri pot mirosi diferit) și să persiste. Black Opium YSL remake a bifat toate cele trei cerințe. L-am folosit seara și dimineața tot se simțea aroma de cafea.

Black Opium YSL remake

În trecut am mai comandat parfumuri remake, aveam pe cineva cunoscut de la care comandam. Dar nu s-a mai ocupat. Acum că am descoperit un nou distribuitor de încredere, de ce nu? Prețul cu siguranță este mult mai atractiv.

14 thoughts on “☕ Black Opium YSL- parfum remake recenzie”

  1. Mie nu imi place YSL, nu mi se pare ca se potriveste vreun parfum cu gusturile si ph-ul meu. Am mai folosit si eu parfumuri remake, insa mai mult pentru sticlutele mici pe care intr-un magazin de specialitate dadeam tot o caruta de bani. La unele se simt diferente, unele arome sunt putin schimbate, insa hei. N-o sa te opreasca nimeni pe strada sa te intrebe daca parfumul tau e original! 🙂

  2. Am tot auzit de parfumuri remake, dar nu am avut niciunul până acum.
    Pare o idee bună, mai ales atunci când nu îm permit un parfum original.
    Am și eu Black opium, l-am luat atunci când a apărut și anul trecut mi l-am cumpărat din nou, de dragul amintirii… 🙂
    Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Sunt pro parfumuri remake. Chiar am avut surpriza ca in trecut sa descopar un producator care are parfumuri care sunt identice cu originalul si cand spun asta ma refer la miros

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.