produse avon fronzen ii

👸Produse de îngrijire pentru micile prințese cu Frozen II de la Avon

Încă de când era mică și i-am citit prima poveste cu Frozen, Ana a devenit fan. I-a plăcut mult povestea surorilor și mult timp după aceea ea era Elsa, iar eu Anna. Faptul că se găsesc multe produse cu Frozen pe piață i-a alimentat pasiunea. Ei și altor fetițe, bineînțeles. Acum avem scaun, lenjerie de pat, o mulțime de coronițe și costumașe, mușama pe masa de la bucătărie, scaun de mașină, tacâmuri, încălțăminte, bijuterii, șervețele, ce vreți și ce nu vreți cu Frozen. Chiar acum învață să citească pe… ați ghicit… o carte cu Frozen II.

Când a primit un colet plin cu produse de îngrijire Disney Frozen II de la Avon, a fost în culmea fericirii. S-a lăsat cu îmbrățișări, pupici și “ești cea mai bună mămică”. Fără discuții, toate produsele au fost testate imediat și vă pot scrie părerea noastră despre ele.

Eu am fost reprezentant Avon ani buni. Am renunțat după sosirea Anei pentru că nu am mai avut timpul necesar pentru socializare. Pentru mine, livrarea produselor însemna suc cu prietenele, socializare, relaxare. După ce s-a născut Ana, a fost mai greu să socializez așa mult. Normal că ieșim în oraș, dar nu așa des. Apoi am comandat la o colegă de serviciu constant, până când eu am intrat iarăși în concediu de creștere copil, colega și-a schimbat jobul, a început pandemia și totul s-a mutat în online. Vă scriam zilele trecute că am descoperit o noua gamă de produse pentru bebeluși de la Farmasi Dr. C Tuna baby. Produsele acelea, dar și cele despre care voi vorbi în continuare sunt de pe site-ul erost.ro Și la această comandă am primit cadou și eu un luciu de buze Farmasi. Pe site sunt prezente multe branduri, de exemplu: Avon, Disney, Farmasi, Wella, L’oreal. Mi se pare foarte ok că pot plasa o comandă de la mai multe branduri fără să apelez la un consultant.

Dacă scrieți codul “viatadupabebe” în comentariu, la orice comandă plasată pe site-ul www.erost.ro beneficiați de 5% reducere.

produse avon fronzen ii

Ce produse Avon Frozen II a primit mica prințesă

Spray pentru descurcarea părului Frozen – Pe ambalajul produsului de 200 ml este Elsa. Spray-ul poate fi folosit pe părul umed sau uscat. Îi oferă părului o senzație de prospețime. Anei nu i se încurcă părul, dar îi place să folosească spray de păr pentru a mirosi frumos și a avea părul și mai neted.

produse avon fronzen ii

Spray parfumat Frozen – Spray-ul parfumat de 100 ml o are pe Anna pe ambalaj. Are un miros plăcut, am mai avut un alt spray de la Avon pentru copii și este același miros, cunoscut nouă. O aromă dulce de zmeură, iasomie și vată de zahăr. Ana își dă cu el pe haine, dar poate fi folosit și direct pe corp sau pe păr. Nu pătează hainele.

produse avon fronzen ii

Șampon Frozen – Pe ambalajul șamponului de 200 ml este Elsa. Și acest șampon cred că a mai fost la Avon, dar în alt ambalaj. Anei îi place mult, șamponul îi curăță părul și îl lasă strălucitor și ușor de pieptănat. Șamponul are un miros plăcut, fructat. În combinație cu spray-ul de păr aplicat după baie părul arată foarte bine. Ana este norocoasă că are părul drept și într-o culoare frumoasă, iar după așa tratament, părul îi strălucește la propriu.

produse avon fronzen ii

Apă de colonie Frozen II – Piesa de rezistență, ca să spun așa. 🙂 Parfumelul de 50 ml, roz, are un miros similar spray-ului. Conține note de zmeură și gardenie dulce. Ana este destul de cochetă, are câteva parfumuri de copii cu care își dă când pleacă de acasă. Ne vede pe noi și îi place și ei să aibă produsele personale de îngrijire.

produse avon fronzen ii

Pe lângă produsele Frozen ÎI, Ana a mai primit și o perie de Păr Panda și un set de accesorii pentru fetițe tot de la Avon pentru că niciodată nu sunt destule. Sincer să vă spun, în ultima vreme bebelușul îi cam folosește din elasticele de păr. Dar ea, că o soră mai mare iubitoare ce este, se preface că nu vede. Peria de păr este foarte simpatică și utilă.

produse avon fronzen ii

Adevărul este că cei mici sunt atrași de ambalajele cu personajele lor favorite. De multe ori, în magazin, Ana a făcut alegeri de pastă de dinți, periuță, săpun lichid, doar pe acest considerent. Nouă ne plac produsele Avon. Eu le folosesc de ani buni și sunt foarte mulțumită de calitatea lor.

produse avon fronzen ii

14 thoughts on “👸Produse de îngrijire pentru micile prințese cu Frozen II de la Avon”

  1. Pe mine mă bucură tare mult faptul că încep să apară din ce în ce mai multe produse menite să le învețe pe fetițe să își creeze ritualuri de îngrijire încă de mici. 🤩

  2. Produsele pentru descâlcirea părului sunt o necesitate în casele cu fetițe care nu se lasă tunse că ele sunt ca Rapunzel :).

  3. Am fost reprezentant de la 17 ani. 8 ani am fost so coordonator. Comenzi nu am mai dat de 2 campnaii.
    In ultima vreme am gasit alte produse ce mi se potrivesc. Ce am mai luat de la Avon am facut-o in spiritul nostalgiei.
    Am pentru baieti spreiul cu cuper eroi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.