DR. C. TUNA BABY FARMASI

👶 Noi produse în rutina de îngrijire a lui bebe-Dr. C. Tuna baby Farmasi

Ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri. Fie că este vorba de alimentație, haine, educație sau produse de îngrijire. În măsura posibilităților, încercăm să le oferim tot ce este mai bun pentru ei. Atât pentru ei cât și pentru noi, testăm mereu produse noi pentru a găsi ce ni se potrivește cu adevărat. Trebuie să recunosc, contează și raportul preț-calitate. Bebelușul are pielea normală, nu a avut nicio reacție alergică la vreun produs folosit până acum și pare că îi plac produsele (sau cel puțin ambalajele) noi. Ana a avut dermatită atopică atunci când a fost bebeluș (sunt ierni când reapare o formă foarte ușoară a ei și acum) așa că am folosit produse recomandate de medicul dermatolog.

Dr. C. Tuna baby Farmasi

Ana împarte cu plăcere cu bebe jucăriile, cărțile și hainele care i-au rămas mici. Dar se joacă cu aceeași plăcere cu jucăriile lui noi interesante și îi testează produsele de îngrijire, deși ea le are pe ale ei. Iar atunci când fac baie împreună, folosesc produse speciale pentru bebeluși.

Bebe folosește acum gama pentru bebeluși de la Dr. C. Tuna baby de la Farmasi. Eu folosesc produse Farmasi și sunt mulțumită de ele. Am văzut multe review-uri pozitive ale acestor produse, așa că am zis că este cazul să le testeze și bebe.

DR. C. TUNA BABY FARMASI

DR. C. TUNA BABY LOȚIUNE PENTRU BEBELUȘI Loțiunea se absoarbe foarte repede în piele, este potrivită pentru masajul bebelușilor. După masaj, pielea rămâne fină, catifelată și hidratată. Conține ulei de borago (limba mielului), care este un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, care îmbunătățesc textura și aspectul pielii și îi sporesc elasticitatea. Uleiul este folosit pentru capacitățile sale de regenerare cutanată. Loțiunea de corp nu conține parabeni, coloranți, parafină lichidă sau silicon. Loțiunea are 200 ml și lasă mirosul plăcut, de bebeluș. Mirosul de care nu cred că mă voi sătura niciodată și care sper să nu dispară prea curând.

DR. C. TUNA BABY FARMASI

DR. C. TUNA BABY SĂPUN PENTRU BEBELUȘI Săpunul de 100 de grame are o textură moale, lasă pielea curată și este ușor de clătit. Conține și el ulei de boraga. Mirosul acestui ulei îmi aduce puțin cu mirosul de miere. Dacă ați folosit și voi poate îmi confirmați sau nu părerea. Seara, la baie folosesc un gel de duș lichid pentru a spăla bebelușul, iar săpunul solid îl folosesc ziua atunci când îl spăl la chiuvetă. Ce apreciez la acest săpun este că se clătește repede. Atunci când ții într-o mână un bebeluș jucăuș și cu cealaltă îl speli, ai nevoie de rapiditate.

DR. C. TUNA BABY FARMASI

DR. C. TUNA BABY ȘAMPON PENTRU BEBELUȘI După cum se poate vedea în poze, bebelușul are mult păr. Abia aștept moțul să îl tundem :)) Fetița noastră nu prea a avut păr când a fost bebeluș, dar compensează fratele ei. Bebelușului îi trebuie clar un șampon, nu prea merge să folosim un produs 2 în 1. Poate doar în concedii. Șamponul acesta curăță foarte bine părul de toate resturile alimentare posibile și imposibile care ajung în el. Pe el scrie că poate fi folosit și pentru corp, dar noi l-am folosit doar pentru păr. Șamponul face sufiecientă spumă, se clăteste ușor, iar bebelușul nu a plâns atunci când apa i-a ajuns în ochi. Am folosit o cantitate mică de produs, consider că iese o cantitate ok din ambalaj. Șamponul conține și el ulei de borago, nu conține parabeni, SLES, SLS, sulfat sau coloranți. Lasa părul bebelușului moale si ușor de pieptănat.

DR. C. TUNA BABY FARMASI

Produsele sunt de pe site-ul erost.ro un site pe care l-am descoperit de curând. La această comandă am primit cadou și eu un luciu de buze Farmasi. Pe site sunt prezente multe branduri, de exemplu: Avon, Disney, Farmasi, Wella, L’oreal. Mi se pare foarte ok că pot plasa o comandă de la mai multe branduri fără să apelez la un consultant. De multe ori îmi doream o anumită ojă de undeva, dar gândul că trebuie să plasez o comandă minimă doar de la brandul respectiv pentru o ojă mă făcea să renunț. Așa, îmi aleg ce am nevoie de la fiecare brand în parte și plasez o comandă comună.

Dacă scrieți codul “viatadupabebe” în comentariu, la orice comandă plasată pe site-ul www.erost.ro beneficiați de 5% reducere.

16 thoughts on “👶 Noi produse în rutina de îngrijire a lui bebe-Dr. C. Tuna baby Farmasi”

  1. Noi am depășit vârsta bebelușiei, dar as incerca produsele, mai ales că la șampon zici că e fara sulfați și alte prostii. Oare o fi potrivit pentru metoda Curly Girl? Mă interesez.

  2. Mereu am grija ce produse aleg pentru copilul meu, are si fond alergic. Orice il “irita” ii creeaza o bubita pe piele. Multumesc de recomandare, voi lua produsele Dr. C. Tuna in considerare cand termin ce am pe stoc 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.