smyk all for kids!

🎁 9 motive pentru care ne place magazinul Smyk All for kids!

🎁 Magazinele de jucării sunt Raiul pe pământ pentru copii și pentru adulți…ei bine..aici e mai dificil. Dacă ești un părinte ca mine care este mai încântat ca ai săi copii de jucării și vrea să se joace (cu cei mici, desigur) cu tot ce apare, clar este Rai. Dacă ești un părinte tot ca mine, care își face calculele și își dă seama că nu îi ajunge salariul să cumpere tot ce vrea după ce vin facturile... nu mai e chiar așa. Dar încerc mereu să fac cumpărături inteligente, de preferat la reduceri și să ne bucurăm din plin de experiență. Ne place să ne plimbăm prin magazinele de jucării, iar Smyk All for kids! este în top. De ce ne place magazinul așa mult? Vă las mai jos câteva motive. Și câteva articole care au un preț mai mic.

🎁 9 motive pentru care ne place magazinul Smyk All for kids!

  • Au o ofertă de produse variată: de la jucării pentru bebeluși, la jucării pentru copii de toate vârstele, haine, accesorii, scaune auto, cărucioare… cam tot ce îți trebuie. 
smyk all for kids!
  • Găsesc mereu jucăriile preferate ale copiilor de la branduri pe care nu le găsesc în toate magazinele: L.O.L., Paw Patrol, Frozen, Ficher Price sunt doar câteva exemple.
  • Jucăriile SMIKI sunt unice, calitative și au un preț bun.
  • Cardul de fidelitate Smyk îți aduce 5% reducere la produsele cu preț întreg și 3% reducere la produsele LEGO cu preț întreg.
smyk all for kids!
  • Cool club – Brandul emblematic de haine și pantofi, disponibil doar la SMYK. Cool Club cuprinde haine la modă pentru bebeluși, todleri, tineri, fete și băieți. Colecțiile de haine sunt chiar deosbite. Uitați-vă, de exemplu, la colecția Seaside.
  • Cardul cadou SMYK este o alegere potrivită de cadou atunci când nu (mai) știi ce să cumperi. Stabilești singur valoarea de încărcare, între 10 și 500 LEI și cel care îl primește își alege ce îi place.
smyk all for kids!
  • Mereu găsești în magazine promoții și oferte la produsele selectate. Eu urmăresc catalogul de reduceri și plecăm de acasă cu “lista” pe care încercăm să o respectăm.
smyk all for kids!
  • Acum multe produse au un preț mai mic. Urmăriți eticheta galbenă “Preț mai mic” în magazine. Vă las câteva exemple.
  • Înainte de zona de case este o zonă cu dulciuri, accesorii și jucării la prețuri mici. Ideale pentru a fi oferite in dar.
smyk all for kids!

🎁 Voi obișnuiti să mergeți în magazinele Smyk All for kids? Ce vă convinge să alegeți un magazin de jucării? Vă invit să citiți și cum avem noi parte de cumpărături reușite alături de copii și despre jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute.

11 thoughts on “🎁 9 motive pentru care ne place magazinul Smyk All for kids!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.