Fairy Max Power

❤️ Fairy Max Power – mai ușor de folosit și putere mai mare de curățare

❤️ De câteva săptămâni, testez noul Fairy Max Power într-o campanie Buzzstore. Mi-ați că sunt foarte norocoasă pentru produsele pe care le primesc și AȘA ESTE. Chiar sunt recunoscătoare pentru tot. Am redus nivelul cheltuielilor destul de mult. Dar această campanie a avut 500 de participanți și campaniile desfășurate de Buzzstore au foarte mulți participanți. Așa că dacă vă înscrieți, chiar aveți și voi șanse să primiți produse spre testare. Nu trebuie să aveți urmăritori mulți sau blog. Eu când am participat la prima campanie aveam o pagină de Facebook unde mă urmăreau 100 de persoane (rudele și prietenii). În cel mai rău caz, pierdeți 1 minut cât durează să completați formularul de înscriere (pentru care primiți oricum puncte pe care le puteți transforma în voucher cadou). Și da, aplic la multe campanii care cred eu că mi se potrivesc și nu sunt selectată la toate. Dar încerc în continuare. Acum să vă povestesc despre noul detergent de vase Fairy Max Power.

Fairy Max Power

❤️ Am primit cele 3 variante de rodie, de lămâie și de arbore de ceai. Și pot să vă spun că miros minunat. Iar cel de rodie este preferatul meu. Poate pentru că rodia se numără printre fructele mele preferate. 

❤️ Îmi place și sticla revoluționară, întoarsă cu susul în jos. Detergentul curge mai bine și mai repede și se consumă până la ultima picătură. Nu are dop așa că iese tot. Serios acum. toată lumea ține sticla întoarsă când este pe final pentru a consuma și ultima picătură de detergent. Acum am scăpat de momentele în care sticla își pierde echilibrul și trebuie să mai aștepți puțin până se scurge tot. 🙂

Fairy Max Power

 ❤️ Tehnologia antiscurgere ajută detergentul să rămână în sticlă. Chiar dacă este întoarsă și fără dop, nu iese din sticlă când stă cu susul în jos. Când speli, dacă apeși ușor pe sticlă, iese cantitatea optimă de detergent. 

❤️ Formula sa este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. Fairy este oricum un detergent de vase foarte eficient, iar acum noua forumulă curăță de 4 ori mai rapid. Și se clătește ușor. 

Fairy Max Power

❤️ Îmi place noua variantă de Fairy Max Power. Deși am și mașină de spălat vase, tot nu pun absolut tot în ea, de exemplu tigaia pe care gătesc aproape zilnic la grill pentru că nu o pun așa des în funcțiune. Dacă a curățat tigaia acasta care trebuie frecată temeinic pentru a fi curățată, a trecut testul meu. Și tu poți obține produse gratis în schimbul opiniilor tale dacă participi la campaniile Buzzstore. Ai testat noul Fairy Max Power? Cum ți se pare?

2 thoughts on “❤️ Fairy Max Power – mai ușor de folosit și putere mai mare de curățare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.