Sonnentor

🌞 Bucuria crește în mod natural cu Sonnentor

🌞 Zilele trecute, soțul a cumpărat roșii și era foarte încântat că AU GUST DE ROȘII. Multe fructe și legume din piață nu prea au gust de nimic. De restul produselor, ce să mai comentez. De aceea, sunt foarte fericită când descopăr un brand nou care are produse certificate și controlate în agricultura ecologică. Astăzi voi scrie despre SONNENTOR, o sursă de încredere și inspirație, ce susține procesarea materiei prime chiar la ferme. Brandul este nou pentru mine, deoarece Sonnentor este prezent la noi în țară de 15 ani si are peste 400 de sortimente de produse: ceai, condimente, cafea, dulciuri, siropuri, gemuri (fără adaos de zahăr), miere de Manuka etc.

🌞 Sonnentor înseamnă “Poarta Soarelui” și exprimă conexiunea brandului cu regiunea: un soare zâmbitor bazat pe așa-numitele “porți de soare” din Waldviertel (regiune situată la nord-vest de Viena, Austria). 80% din produsele Sonnentor provin din comerț direct cu fermierii din întreaga lume. Fermierii nu folosesc pesticide și îngrășăminte chimice pe plantațiile lor.

Sonnentor

🌞 Sonnentor aniversează anul acesta 15 ani pe piața din România. Pentru Sonnentor, România reprezintă Grădina BIO a Europei, acesta fiind motivul pentru care se va investi peste jumătate de milion de euro într-o facilitate proprie de producție în zona Reghin, județul Mureș. Echipa Sonnentor vizează o linie de producție locală, obținând produse autentice care vor purta sigla “Produs în România”.

🌞 Clădirea va fi din materiale de construcții prietenoase cu mediul înconjurător, se va folosi energie regenerabilă, cu emisii de carbon reduse etc., urmând ca noua locație să fie introdusă în circuitul turistic ca punct de atracție, unde vizitatorii vor putea descoperi “vraja” Agriculturii Ecologice, BIO, de la cultivarea plantelor, prin procesul manual de ambalare și până la ceașca de ceai.

🌞 Acesta este genul de turism pe care vreau să îl practic alături de copii! Cei mici vor fi cei mai încântați să vadă cum se ambalează și etichetează manual ceaiurile, să miroasă produsele naturale și evident, să le guste. Poate și să culeagă un trandafir de Damasc.

Sonnentor

🌞 Ce produse Sonnentor am descoperit și ne plac mult?

🌞 În primul rând, ceaiurile. Nu este niciun secret că noi suntem fani ceaiuri. Am transmis asta și Anei (5 ani) care se delectează alături de noi cu un ceai bun. Preferatul tuturor este Ceaiul de boboci de trandafir. Are o mireasmă deosebită și îl face plăcut de consumat, mai ales de către copii.

Sonnentor
Mai ales cand ceaiul este servit intr-un pahar deosebit.


🌞 Mierea de Manuka – Mierea obținută din aceste flori are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute. Pe lângă toate acestea, are un gust foarte bun. Merge pusă în ceai după ce acesta s-a răcit.

Sonnentor


🌞 Condimentele naturale: Sarea cu 12 verdețuri – am folosit-o la salate, legume la wok și supe. Îmi place solnița și gustul natural pe care îl oferă mâncării. Mirodenii Orez a la Mrs. Wong – dau un gust dulceag, de legume celui mai simplu orez al meu.

Sonnentor
Am folosit condimentele pentru legume la gratar si pentru carnea de vita. Yummy

🌞 Mă bucur că am descoperit Sonnentor și cu siguranță mă voi aproviziona des de pe site. Îmi pare rău că nu l-am descoperit mai devreme. Standardele Sonnentor sunt pietrele de temelie ale economiei “binelui comun”: demnitatea umană, dreptatea socială, solidaritatea, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea democratică în luarea deciziilor și transparența. Voi cunoașteți produsele Sonnentor? Ce ne mai recomandați să încercăm?

Tags:

21 thoughts on “🌞 Bucuria crește în mod natural cu Sonnentor”

  1. Ma bucur sa aud de astfel de firme responsabile ale caror produse sunt bio si, in plu, ma bucur ca aceasta a luat hotararea de a investi in Romania. Unde ai gasit rosii care sa aiba gustul original? Eu am rosii cu gust de iarba, flori, chimicale sau de material sintetic.

  2. Eu am ceaiuri bazate pe cimbrisor de la ei (cele pt sistemul respirator), sunt foarte faine. Ce tare, nu stiam ca lucreaza cu un fermier din Reghin, am citit acum pe site-ul lor.

  3. Pana acum n-am incercat nimic de la ei! Cu siguranta voi incerca diferite produse pentru ca am descoperit pe site multe dintre cele pe care le consum frecvent!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.