Europa Royale Bucharest

❤ Escapadă romantică în 3 în centrul Bucureștiului – Europa Royale Bucharest

❤ M-am înscris la un super concurs desfășurat pe pagina de Facebook Bronzaniada și AM CÂȘTIGAT! Premiul era un pachet pentru două persoane de Valentine’s Day (cazare, cină specială și mic dejun) la Europa Royale Bucharest. Am zis că dacă am norocul să câștig, las copiii cu bunicii și mergem noi doi. Am reușit să las un singur copil cu bunica și am mers noi doi și bebe. Că na, este alăptat și de ce să bea sărăcuțul lapte praf pentru o seară de relaxare a părinților? Chiar soțul a insistat să vină cu noi.

Europa Royale Bucharest

Cu ceva timp înainte am ales meniul gourmet pe care urma să îl servim în seara aleasă de noi. Pentru meniul de Valentine’s am avut mai multe opțiuni, la fel și pentru seara de cazare. Europa Royale Bucharest este situat în centrul Bucureștiului, la Unirii, în Centrul Vechi, pe strada Franceză. Hotelul este destul de mare, modern, foarte curat și dezinfectat. Pe ușa camerei era pus un sigiliu special cu cameră dezinfectată. Personalul a fost foarte amabil cu noi și mai ales cu bebe. În hotel erau mai multe cupluri care sărbătoreau Valentine’s, dar noi eram singurii cu bebelușul după noi. Dar, hei, mai bine așa decât deloc. :))

Camera era foarte spațioasă, mobilată și echipată modern, demnă de un hotel de 4 stele. Am avut priveliște către Dâmbovița. Geamurile de termopan rețineau destul de bine zgomotele de la stradă. In cameră ne-au așteptat bomboane de ciocolată și vin spumant.

Europa Royale Bucharest

Pentru cină am ales ca și starter capaccio de creveți și sorbet de roșii picante. Ambele au fost delicioase, dar sorbet-ul a fost divin. Era o combinație dulce-picantă de vin și roșii. La felul principal am servit un homar bine făcut cu risotto cu păstârnac și mazăre iar soțul mușchi vită cu cheesecake de cartof, ceapă caramelizată și păstrăv de fag (ciuperci pleurotus). Pentru desert, ambii am optat pentru mousse de ciocolată cu vișine și frișcă.

Mâncarea a venit foarte rapid. Chiar apreciezi asta când ești cu un bebeluș și mănânci pe rând. Sunt convinsă că a ajutat și faptul că am comandat dinainte. Micul-dejun a fost și el consistent, servit la masă. Tot personalul purta mască și mesele erau distanțate corespunzător.

Europa Royale Bucharest

Seara, după ce a adormit bebe am putut admira peisajul de la Unirii. Până pe la 12. După ora 12, bebelușul s-a trezit din 30 în 30 de minute în urlete. Îl adormeam, se trezea iar. Și tot așa. Am avut parte de o noapte albă, dar nu neapărat cum ne doream. Cam așa se trezește bebe uneori, în locuri străine. Așa mai face și când mergem la bunici. Dar asta este viața după bebe!

Europa Royale Bucharest

Mă bucur mult că am trăit această experiență, chiar și cu bebe. Mulțumesc Bronzaniada pentru premiu. Iar anul viitor, să sperăm că ambii copii vor sta cu bunicii!

7 thoughts on “❤ Escapadă romantică în 3 în centrul Bucureștiului – Europa Royale Bucharest”

  1. Super tare, ma bucur ca ati avut parte de o iesire frumoasa chiar si asa in 3, oricum ai fost norocoasa ca ai castigat acea seara de valentines day

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.