Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 12 de sarcină

Săptămâna aceasta nu am vărsat deloc. Dar in saptamana 12 de sarcina am stări de rău, greață, amețeli, dar cumva, nu am mai vărsat. Sper să îmi revin. Am început să mănânc puțin și des. In saptamana 11 de sarcina povesteam că am atins APOGEUL stărilor de rău. Ei bine, sper așa să fi fost.

Mama mea este în concediu în această săptămână așa că Ana a mers la bunici, la Buzău. Îi place foarte mult la ei. M-am odihnit cât de mult am putut în saptamana 12 de sarcina și m-am mai refăcut. Am fost chiar și la un film la cinema (Gemini-nu îl recomand neapărat).

joaca in saptamana 12 de sarcina

In saptamana 12 de sarcina a avut loc Baby Boom și am mers pentru a semna contractul de naștere la clinica privată unde voi naște. Au avut o ofertă bună la târg. Acum am văzut că se va organiza târgul și în martie 2020, dar atunci nu știam. Anei i-a plăcut mult la târg, au avut un loc de joacă gratis cu tobogane gonflabile, trambulină, vată de zahăr și popcorn.

Viata inainte de bebe

Săptămâna aceasta a avut loc și ultimul eveniment al acestui an pentru noi: botezul băiețelului unui prieten. A fost cu tematică aviatică, îmi plac mult evenimentele cu tematică. Parcă încep să mă gândesc la botezul bebelușului nostru, dar este cam devreme.

saptamana 12 de sarcina

Am fost la control la medicul endocrinolog (a trecut o lună). Mi-a spus că nu este nevoie de tratament, dânsul speră să își revină la normal hormonii tiroidieni după ce îmi va trece starea de rău și mi-a dat să repet setul de analize peste o lună.

Viata inainte de bebe

Pe site-ul copilul.ro este un articol simpatic “Cât de mare este bebelușul în comparație cu un fruct“. În fiecare săptămână cumpăr fructul respectiv și îi arăt Anei cât este bebelușul. In saptamana 12 de sarcina este cât un lime. Până acum, am găsit fructele respective, sper să ne descurcăm până la final, să aibă copilul o imagine clară a viitorului bebeluș. 🙂

Am întrebat-o pe Ana ce și-ar dori: fetiță sau băiețel? Iar ea mi-a spus: “Ce vrea el.” Mă surprinde cu inteligența ei. Este foarte încântată de sarcină și mă întreabă mereu când vine bebele? De asemenea, mă întreabă mereu cum mă simt? Dacă îi spun dimineața că merg la analize să văd dacă este bebe bine, seara mă întreabă cum au ieșit analizele? Bebe este bine?

sarcina in 12 saptamani

Iar lucrul cel mai frumos, de când sunt însărcinată Ana este și mai iubitoare cu mine. Îmi spune zilnic că mă iubește (eu îi spun zilnic, dar ea nu îmi răspundea mereu), mă pupă mai mult, mă ia în brațe mai mult, îmi face des complimente că sunt frumoasă, că îi plac cerceii mei, că îi place rochia mea. Este o scumpă :X:X

2 thoughts on “➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 12 de sarcină”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.