BioSunLine

🌞 Țara noastră ne oferă multe, dar noi trebuie să le cunoaștem pentru a ne bucura de ele

🌞 Țara noastră ne oferă multe peisaje minunate. Țara noastră ne oferă locuri de cazare deosebite, pe care am început să le descoperim mai ales în ultimul an. Țara noastră ne oferă multe produse de calitate. Țara noastră ne oferă o bucătărie tradițională specială. Oameni de știință români au contribuit la descoperirea insulinei, în dezvoltarea biologiei celulare moderne, au inventat diverse echipamente chirurgicale…

🌞 Tot la noi în țară, la Baia Mare începe povestea BioSunLine și AC HELCOR. După revoluție, disponibilitatea medicamentelor era foarte restrânsă. Elena Pop, farmacist de profesie, a avut curajul și perseverența de a înființa prima farmacie privată din nordul țării. În anii ’90 începeau să apară și la noi în țară diferite produse la care majoritatea românilor nu avuseseră acces până atunci, dar prețurile erau pe măsură.

🌞 Principiul care a ghidat fondatorii a fost “Vreau să ajut oamenii!” și acesta a fost punctul de pornire în dezvoltarea companiei farmaceutice AC HELCOR. În timp, AC HELCOR, a investit constant în tehnologie și producție la cele mai înalte standarde de fabricație farmaceutică, obținând încă din anul 2000 certificatul GMP, care atestă respectarea standardelor de bună practică și fabricație (Good Manufacturing Practice). În cadrul unității  de Cercetare-Dezvoltare farmaceutică HELCOR s-a pus la punct pentru prima dată în România tehnologia de obținere a comprimatelor retard și a comprimatelor filmate: ambalarea prin blisterizare; peste 15 principii active produse în premieră în România.

🌞 În urmă cu 17 ani au fost puse bazele diviziei de suplimente alimentare BioSunLine, remedii naturale realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, ce conțin ingrediente din surse naturale, de puritate farmaceutică: extracte standardizate, îndulcitori naturali, arome și coloranți naturali (din plante).

🌞 Din când în când, cu toții avem nevoie de un boost de vitamine și minerale. Fie că trecem printr-o perioadă mai solicitantă (avem mult de muncă sau ne “relaxăm” alături de copii acasă) sau pur și simplu dorim să ne ajutăm puțin sistemul imunitar. Eu știu că nu stau bine cu imunitatea deoarece toate răcelile mici ale copiilor se transformă în răceli majore ale mele, așa că îmi prinde bine o cură de vitamine.

🌞 Am primit un pachet generos cu produse BioSunLine despre care vreau să vă vorbesc. Apreciez că sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne la standarde farmaceutice și sunt produse românești.

🌞 Imunovita Esential oferă 100% din doza zilnică recomandată de vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a sistemului de apărare a organismului, dar și ale celor nervos și osos. Sunt capsule 100% clean, dar dacă sunteți însărcinate sau alăptați cel mai bine este să discutați cu medicul.

🌞 Novimun Protect susține ritmul alert de viață cu o formulă complexă ce conține quercetină (un antioxidant puternic ce neutralizează radicalii liberi care ne afectează de la nivel celular). În plus, întărește sistemul imunitar. Produsul nu este indicat femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

🌞 Neurergin aproape că îți va dă superputeri (cum îi stă bine unei Super Woman) prin capacitatea sa de a îmbunătăți procesul de producere a energiei la nivelul celulei și de a mări eficiența activității intelectuale și fizice. Produsul nu este indicat femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

BioSunLine

🌞 Focus Kids BSL va îmbunătăți atenția, concentrarea, capacitatea de înțelegere și de memorare a piciului tău, dacă are mai mult de 5 ani (vârsta recomandată la care se poate începe administrarea acestui supliment alimentar). Parcă nici temele nu mai par atât de grele!

🌞 Din punctul meu de vedere, cele mai importante suplimente nutrivite pentru copii de avut în casă sunt probioticele. Musai pentru toți. Nu administrați copiilor antibiotice niciodată fără a fi însoțite de probiotice. Încă de la prima rețetă de antibiotic primită pentru fetița noastră ni s-a atras atenția de către medic asupra importanței probioticelor pentru flora intestinală.

BioSunLine

🌞 ProbiotiX Forte Kids este o asociere de probiotice cu rol în echilibrarea florei intestinale, complex de vitamine B și zinc, foarte important în susținerea sistemului imunitar.

🌞 Probiotix Forte Baby, special conceput pentru copiii cu vârsta de peste 1 an, conține un amestec de prebiotice, ce favorizează dezvoltarea bacteriilor bune, probiotice și vitamina C naturală din acerola. Parcă nici durerile de burtică nu mai apar la fiecare frică!

🌞 Produsele pentru cei mici nu conțin zahăr, coloranți sau îndulcitori artificiali, conservanți, gluten ori  lactoză.

🌞 Țara noastră ne oferă multe. Printre care și suplimente naturale realizate la cele mai întalte standarde de calitate, din ingrediente naturale. Mai stiți când ziceam cu toții la începutul pandemiei că vom suștine antreprenorii români? Păi hai să îi susținem cu un plus de energie pentru sănătate!

19 thoughts on “🌞 Țara noastră ne oferă multe, dar noi trebuie să le cunoaștem pentru a ne bucura de ele”

  1. Am refuzat mereu suplimentele, insa anul acesta am simtit mai mult decat oricand ca am nevoie de ele, si sunt incantata de efectul lor.

  2. Nu știam despre aceste suplimente dar le voi lua în calcul mai ales ca sunt genul de persoana care cumpără întotdeauna produse românești.

  3. Nu imi place sa iau pastile insa cand simt ca ma lasa puterile iau cate o perioada suplimente alimentare. De acestea nu stiam dar am sa le caut

  4. Ma bucur sa descopăr aceste pastile și sa văd ca sunt atât de bune pentru organism. Evident ca nu este o plăcere sa luam pastile, dar uneori este o necesitate

  5. Eu apelez in primul rand la producatorii romani, indiferent ca este vorba de pantofi sau suplimente alimentare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.