Produse consumate in luna iunie

Produse consumate în luna iunie. De bebe (V)

Am strâns ambalajele și acum pentru a vedea care produse consumate în luna iunie ne plac și care produse nu ne plac așa mult. Produsele au fost consumate de fetița mea în vârstă de 1 an și 6 luni în perioada 28.05.2017 – 30.06.2017. Deci în luna iunie, pot spune. Mă bucur că am reușit, măcar de data acesta, să țin evidența lunară.

Am fost plecați două weekenduri din București și o săptămână la mare, în Turcia. Iar cea mica a fost bolnavă cam două săptămâni din această perioadă. Aceste schimbări în rutina noastră au influențat și consumul produselor. Vedeți mai jos cum.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

Produse consumate in luna iunie

 • Scutecele. S-au consumat 146 de scutece Pufies, 142 de scutece Pampers active baby-dry și 2 Pampers pants. Un total de 290 de scutece în 34 de zile. Wow!  Mai ceva ca un bebeluș. Din păcate, cea mică a fost bolnavă și a luat antibiotic. Alături de antibiotic, i-am dat probiotic, dar tot s-a stricat la stomac. Iar timp de o săptămână scutecele s-au schimbat imediat. 🙁 În concediu am avut și scutece de apă, dar nu le-am terminat, deci nu le pun la socoteală. Vara o schimb mult mai des pentru că bea multă apă și așa mi se pare normal, să o schimb de câte ori este nevoie. Sunt mulțumită de ambele mărci de scutece folosite. Am primit de 1 iunie, la Cea mai Itsy Bitsy zi liberă națională, cele două scutece Papers Pants (printre alte cadouri). Mi-au plăcut. Sunt mult mai ușor de folosit. Probabil ne vom orienta către ele în viitor, când cea mică nu va mai sta să fie schimbată.
 • Saci de gunoi – nu am consumat foarte mulți nici luna aceasta pentru că am fost plecați și am tot aruncat scutecele prin deplasare. 😛 Ambalajele îmi spun că am consumat 80 de bucăți de saci de gunoi Alu Fix de 10l. Ceea ce este imposibil. :))
 • Şervețele umede – Luna aceasta am terminat 3 pachete de şervețele umede Pampers de 64 bucăți , 192 de șervețele umede. Majoritatea au fost consumate în concediu și în deplasări.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

Produse consumate in luna iunie

 • Loțiune de protecție solară 50+ Anthelios La Roche Posay. Îmi plac produsele La Roche Posay pentru că sunt eficente și calitative. Dar nu îmi place mirosul lor și faptul că se absorb foarte greu în piele. Aici mă refer la cele pentru protecția solară. Încerc să pun o cantitate cât mai mică de produs și să o masez bine, dar uneori scap mai mult… și atunci să vezi masaj.
 • Produse consumate in luna iunie
 • ABCDerm Change Intensif – cremă pentru a preveni iritația de scutec. Crema a fost eficientă. Cea mică a făcut o ușoara iritație de scutec pentru că s-a stricat la stomăcel, după cum scriam mai sus. Crema s-a dovedit a fi eficientă. Ce nu imi place la ea este ca intră destul de greu în piele.
 • Produse consumate in luna iunie
 • Loțiune de corp Sanosan – Mostra de loțiune a fost ideală pentru concediu. Are un miros plăcut și se absoarbe imediat în piele. Voi păstra ambalajul pentru a pune în el și alte produse pe care le voi lua în deplasări și le avem în ambalaje foarte mari acasă.

ALTE PRODUSE CONSUMABILE

Produse consumate in luna iunie

 • Burete de baie Family Care Kids – Încerc să schimb buretele de baie lunar și să cumpăr mereu forme haioase. Ea încearcă să îl mănânce în orice moment al meu de neatenție.
 • Suzete Avent – Am adunat toate suzetele pentru că am trecut la următoarele, de 18 luni+. Sper să renunțe la ele, în curând. Încerc să îi dau suzeta din ce în ce mai rar. Încerc…

Am scris aici despre ce produse a consumat bebe luna trecută, dacă vreți să citiți.

2 thoughts on “Produse consumate în luna iunie. De bebe (V)”

 1. Suzeta i-am dat cand avea o luna – doua, nu a folosit-o foarte mult. Cand am decis sa nu i-o mai dau, am aruncat-o la gunoi ca sa stiu o treaba.

  Cand Sofi lua antibiotic, la recomandarea medicului, i-am dat Eubiotic (5 scaune apoase in ziua aceea). L-am schimbat cu Protectis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.