Aniversare 4 ani de casatorie

➤ Nunta de panza/flori – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de panza reprezintă aniversarea a 4 ani de căsătorie. În funcție de zone, se numește nunta de panza, nunta de mătase sau nunta de flori și fructe. Cuplurile care ajung la 4 ani de căsnicie au trecut deja și prin perioade mai puțin bune, nu au avut parte doar de lapte și miere. În al patrulea an de mariaj se consideră că a trecut perioada mai dificilă și căsnicia începe să dea roade, de aici și numele de nuntă de flori și fructe în America. Piatra prețioasă a acestei aniversări este topazul albastru sau zirconiu.

Idei de cadouri pentru nunta de pânză

 • Buchet de flori. Trimite-i un buchet de flori la birou, florile sunt indicate la toate aniversările dar cu ocazia nunții de flori poți oferi un buchet mai deosebit prin curier.
 • Trandafir criogenat. Este un cadou deosebit ce simbolizeaza dragostea eterna, devenit celebru dupa aparitia filmului ‘Beauty and the beast’ (al nostru se mentine chiar bine).
 • Unelte de grădinărit. Dacă ai noroc să stai la curte iar partenerul este pasionat de grădinărit atunci ai o bună ocazie să-i sprijini pasiunea. Alege un set de unelte pentru grădinărit de calitate, ceva ce o să reziste peste ani și va rămâne cu o amintire trainică legată de nuntă de flori. Recomand și semințe de flori sau chiar un pom fructifer.
 • Coșuleț de fructe. Cred că ar fi frumos să nu comanzi online și coșul de fructe, du-te la piață/supermarket, alege fructele care-i plac cel mai mult și aranjează-le singur într-un coșuleț. Restul se pot comandă online, este bine să ai și o parte a cadoului care să demonstreze implicarea ta.
 • O floare în ghiveci. Eu recomand un bonsai deosebit. având în vedere că este si un simbol al longevitatii, poate sa traiasca mai mult decat o broasca testoasa. Cert este ca o sa fie prezent la toate aniversarile voastre. Exista si o a doua varianta, un kit de crestere a bonsaiului ce contine seminte toate cele necesare. Poti incerca si tipul acesta amuzant de ghiveci.
 • Lumânări parfumate cu aromă de fructe/flori. O bună ocazie pentru a achiziționa niște accesorii romantice, încearcă să eviți lanțurile de magazine mari, sunt multe produse handmade pe care le poți comanda și online.
 • O lenjerie de pat cu mesaj. Noi am primit foarte multe lenjerii de pat cadou de nuntă, poate că nu era un cadou indicat pentru nunta de bumbac dar pentru nunta de panza este în regulă, s-au uzat destul în 4 ani.
 • Bijuterie cu topaz albastru sau zirconiu. Aceasta este piatra prețioasă a nunții de panza, poți oferi o bratara ca acesta împreună cu o felicitare și un coș de fructe.
 • O seară romantică cu petale de trandafiri. Ia câțiva trandafiri și din petalele lor desenează o inimă pe așternut, aprinde lumânările cu aromă de flori/fructe și atmosferă este pregătită. Sau rezervă o cameră de hotel care să aibă inclus acest serviciu.
 • Lenjerie intimă din mătase. Nu sunt multe de zis în această privință, indicat să vina la pachet cu ce spuneam la punctul anterior.
 • Storcător de fructe. Pe lângă un buchet de flori și un coș cu fructe poți oferi și un storcător de fructe pentru a face sucuri naturale cât mai des.

Aceasta a fost lista cu ideile de cadou pentru nunta de pânză sau nunta de flori și fructe. Dacă ți-au fost folositoare sau ai și alte idei de cadou pentru aniversarea a 4 ani de casatorie așteptăm un comentariu.Te poți inspira și din 10 idei de cadouri pentru nunta de piele.

Article Snippet
Nunta de panza - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de panza - 10 idei de cadouri
Description
O lista cu idei de cadouri pentru nunta de panza insotita de o descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

1 thought on “➤ Nunta de panza/flori – 10 idei de cadouri în 2021”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.