Forbes Kids Festival

💖 Forbes Kids Festival 2024 – o zi-experiență pentru copii în lumea fascinantă a meseriilor

💖 Sâmbătă, pe 6 iulie, începând cu ora 9, pe pajiștea din fața Palatului Brâncovenesc din MOGOȘOAIA, are loc ediția a șasea a celui mai frumos festival dedicat familiilor cu copii. Forbes Kids Festival aduce în scenă meseriile trecutului și meseriile viitorului, pentru un prezent cât mai autentic, educativ, valoros, plin de satisfacție, revelații și conectare în familie.

💖 Copiii vor trăi o zi-experiență în lumea fascinantă a meseriilor. Se va pune accentul pe două domenii captivante: meseriile bazate pe tehnologie și meșteșugurile tradiționale. Sunt sigură că prin joc, copiii își vor descoperi noi pasiuni și, nu se știe niciodată, poate la un festival își pot descoperi vocația.

Forbes Kids Festival

💖𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜ț𝐢𝐞 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟒:

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐓𝐞𝐜𝐡: De la programare și robotică la realitate virtuală, copiii vor avea șansa de a experimenta tehnologii de vârf, ghidați de profesioniști pasionați. Vor putea să-și dezvolte abilitățile digitale și să exploreze provocări interactive, pregătindu-se pentru meseriile viitorului.

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐀𝐫𝐭 & 𝐂𝐫𝐚𝐟𝐭𝐬: Pentru micii exploratori pasionați de creație manuală, atelierele de meșteșuguri le vor oferi o incursiune captivantă în lumea artizanatului tradițional. Înconjurați de meșteri iscusiți, copiii vor învăța să lucreze cu mâinile lor și să descopere magia meseriilor a căror valoare nu se pierde, nu, ci crește în timp. Printre acestea: olăritul, cusăturile populare, țesutul, sculptura în lemn, pictura pe sticlă și… multe-multe altele.

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐅𝐨𝐨𝐝: Standuri cu delicii tradiționale și internaționale pentru toate gusturile, stilurile, preferințele din familie. Opțiuni sănătoase, cum ar fi fructe proaspete de sezon, sucuri naturale în culori vesele, deserturi magice.

⭐️ 𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚: muzică și dans pentru copii, piese de teatru și spectacole artistice; reprezentații cu acrobați, jongleri și magicieni; show de baloane de săpun și multă-multă distracție.

Noi am mai participat și la alte ediții ale festivalului și cei mici s-au simțit foarte bine. La ediția din 2022 am stat de la prima oră până când s-a închis festivalul alături de fetița mea. Având în vedere că sunt multe activități, pe scenă sunt spectacole, ai zona de food, ai ce face toată ziua. Sper să țină vremea cu noi și să ne vedem în cadrul festivalului.

💖 INTRAREA ESTE LIBERĂ, cu înregistrarea în prealabil aici: https://www.eventbrite.com/e/905993048597

💖 Cu cine ne vedem la festival?

1 thought on “💖 Forbes Kids Festival 2024 – o zi-experiență pentru copii în lumea fascinantă a meseriilor”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.