Regen-sil

Cine nu gătește, n-o pățește

Sau cum era: “Cine nu muncește, nu greșește.” Ai prins ideea, nu faci nimic, sunt șanse mici să pățești ceva. Te apuci să tai legume în timp ce un copil fuge în jurul tău deși îl tot atenționezi că ești “cu cuțitul în mână”, sunt (ne)șanse mari să te tai. Sau te gândești să ștergi oglinda din baie cu hârtie igienică pentru că îți este lene să aduci șervețelele cu care ștergi de obicei și ghici ce, te tai într-o margine a oglinzii de existența căreia nu știai în cei 5 ani de când locuiești în apartament.

De când sunt acasă, am parte de tot felul de accidente casnice: m-am tăiat într-o conservă de ton săptămâna trecută, am scăpat o farfurie care s-a făcut țăndări în jurul meu pe gresie și m-a tăiat, cumva, am reușit să mă tai și în plasticul tare de la coșul de rufe, m-am ars cu fierul de călcat. Poate lipsa somnului și statul acasă 24/24 cu doi copii mă face să fiu mai amețită și mai neîndemânatică. Sau poate așa am fost mereu, dar munca mea de birou nu era așa solicitantă fizic, iar acum acasă o cam pățesc.

Am deja un ritual la care apelez mereu: mă spăl repede cu apă rece, îmi pun o compresă sterilă cu rivanol și țin mâna ridicată. De obicei mâna suferă. Apoi mă bandajez. După ce am oprit sângerarea și se formează o crustă, aplic Regen-sil gel pentru a nu rămâne cu cicatrici urâte.

Regen-sil

Am descoperit Regen-sil gel anul trecut. L-am utilizat inițial pe vergeturi și pe cicatricile vechi ale unei operații. Pe ambele le-a estompat. Nu au trecut 100%, dar arată mai bine. Apoi a fost foarte util pentru a-l aplica pe tăietura cauzată de epiziotomie. Iar acum îl am în casă mereu. REGEN-SIL gel conține 3 TIPURI de SILICONI, care permit formarea unei bariere protectoare invizibile discrete între zona afectată și mediul exterior.

Cu doar 1 aplicare pe zi, REGEN-SIL gel:

  • atenuează și aplatizează cicatricile în relief
  • estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate
  • previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatriceal
  • calmează mâncărimile și orice alt disconfort asociat cicatricilor
  • împiedică deshidratarea pielii, o lasă să respire și îi crește elasticitatea
  • recomandat în prevenția și tratamentul vergeturilor.
Regen-sil

Ideal ar fi să mă odihnesc mai mult și să fiu mai atentă cu obiectele contondente. Dar cum accidente se mai întâmplă, apelez la tot ajutorul pe care îl pot primi. Iar faptul că poate fi administrat în condiții de siguranță la nou-născuți, copii, persoane cu pielea sensibilă, femei gravide, dar și în timpul alăptării mă face să îl țin mereu în trusa mea de prim ajutor.

17 thoughts on “Cine nu gătește, n-o pățește”

  1. Uau, mă bucur că am aflat despre el! Eu am devenit cam neîndemnatică în ultima vreme și tare mă mai zgârii sau mă tai, așa că mi-ar fi de mare folos.

  2. Ce bun pare acest unguent, e bine de avut la îndemână, am și eu destul de des mici accidente, precum și o cicatrice care nu prea îmi place cum arata. Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Și eu sunt campioana la mici accidente domestice :)). Nici nu mai am un set întreg de pahare și m-am ars de n ori când am scos friptura din cuptor :)).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.