pantaloni pentru gravide

Ce pantaloni pentru gravide port în sarcină

În sarcina trecută mi-am cumpărat un singur tricou roz cu un bebeluș drăgălaș pe el. Atât. Acum simt că este timpul să recuperez cheluielile pierdute și am început să îmi upgradez look-ul de gravidă. :))

În timpul primei sarcini ne renovam apartamenul nou achiziționat, aveam de cumpărat o mulțime de lucruri pentru bebeluș plus multe evenimente de onorat. Acum am unde locui, am cam tot ce îi trebuie viitorului bebeluș, cel puțin lucrurile esențiale, așa că pot investi liniștită în MINE.

Pantaloni pentru gravide sunt pantaloni cu talie joasă, de obicei, care au o bandă din material elastic care acoperă burtica. Și spatele. Sunt incredibil de utili iarna! Pantalonii sunt foarte confortabili și dacă îi porți cu o bluză/cămașă nu se observă că sunt speciali pentru gravide.

Atenție! Eu am dat comandă de mărimea pe care o purtam înainte de a rămâne însărcinată. Respectiv 36. Pantalonii sunt foarte comozi, puțin largi în zona taliei, dar cred că se va rezolva acest lucru până la finalul sarcinii, sunt abia în cel de-al doilea trimestru.

Mi-am mai luat o pereche de pantaloni pentru gravide, cu funcție de subțiere, negri. Sunt confortabili, dintr-un material asemănător blugului, subțiază optic piciorul, iar jos sunt drepți. Acești pantaloni au o bată elastică din jerse moale, cu o lățime specială și cu posibilitate de reglare individuală în toate fazele de creștere a burticii.

Bluza roz cu volane este de la Bonprix.

Mi-am achiziționat o pereche de Blugi Skinny pentru gravide, albaștri prespălați, care par a fi o pereche de blugi absolut normali. Au o bată elastică din jerse moale, cu o lățime specială și cu posibilitate de reglare individuală în toate fazele de creștere a burticii. Modelul este frumos cambrat de-a lungul piciorului și este prevăzut cu buzunare practice în față și la spate.

Sacoul oliv este de la Bonprix.

Leggins gravide sau colanții pentru gravide sunt o piesă vestimentară pe care o voi păstra cu siguranță și după ce voi naște. Sunt negri, comozi, din material moale, de calitate, mulat pe picior și abdomen.Se pot combina diferit. Au talie lată și confortabilă, ce poate fi purtată ridicată sau îndoită sub burtă.

Eu mă simt excelent în hainele mele de gravidă, mă gândesc serios să păstrez acești pantaloni și pentru iarnă, după ce voi naște “să îmi țină la spate” pentru că după o vârstă te dor șalele. :)) Sunt în cel de-al doilea trimestru de sarcină și mi se pare cea mai frumoasă perioadă: mă simt mai bine fizic, am mai multă energie, încă nu mi-a crescut burtica foarte mult. Așa că mă voi bucura în continuare de aceste clipe minuntate iar o mică sesiune de shopping poate doar să pluseze la fericirea mea.

pantaloni pentru gravide

21 thoughts on “Ce pantaloni pentru gravide port în sarcină”

  1. In prima sarcina am fost disperata sa ma duc sa-mi iau blugi de gravida. Cu toate astea, nu ma impacam excelent cu ei ca ma deranjau la burta si ma manca burta.
    Acum, la a doua sarcina, am simtit nevoia inca de la 8-10 saptamani sa port pantaloni speciali si ma simt excelent cu ei. Chiar mi-am cumparat si eu o pereche de pe Bonprix

  2. Eu la prima sarcina nu am folosit pantalonii de gravidă, am fost foarte foarte slaba și nu m-am înțeles cu ei pentru ca îmi cădeau de pe burtica 🙈
    Dar sunt super utili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.