BJORG

🍪 BJORG – gustări bio pentru micuții curioși

🍪 Anei îi plac dulciurile la fel de mult cum îmi plac și mie. Cred că am pierdut șirul momentelor când am zis că arunc toate dulciurile din casă, iar peste câteva zile dulapul să fie din nou plin. Nu le-am aruncat, le-am dus doar pe balcon. Nu aș renunța așa ușor la zahăr. :)) Încerc să apelez la variante mai sănătoase de dulciuri. Am văzut că acestea parcă nici nu sunt consumate în așa mare măsură.

BJORG, Pionier în Europa în fabricarea produselor bio, promovează Bio-nutriția prin alimente ecologice din ingrediente selecționate și asociate pentru calitățile lor nutriționale: fără conservați, coloranți, arome adăugate, ulei de palmier. Acum au lansat o nouă gamă de gustări pentru copii, Micuții curioși, pe care am avut și noi ocazia să o testăm în ultima campanie Buzzstore.

Gustările bio, din cereale integrale, sunt păstrate într-un ambalaj prietenos cu cei mici, perfecte pentru o gustare și au forme simpatice. Toată familia le-a consumat degustat și vă putem spune, la cald, cum sunt.

BJORG

BJORG MICUȚII CURIOȘI – BISCUIȚI BIO CU CEREALE GLAZURATI CU CIOCOLATĂ CU LAPTE, 192G

Aceștia sunt preferații Anei, fără discuție. Biscuiți din cereale integrale și sursă de fibre în formă de animale amuzante, acoperiți cu delicioasa ciocolată cu lapte pentru o gustare echilibrată. Ambalați câte 2, aceștia sunt perfecți pentru momentele de pauză dintre activitățile iubite de către pofticioși. Nu conțin ulei de palmier, coloranți, conservanți și nu au arome adăugate!

BJORG MICUȚII CURIOȘI – BATOANE BIO CU CEREALE ȘI CIOCOLATĂ CU ALUNE, 140G

Acestea sunt preferatele mele. 🙂 Ușor de luat peste tot în ambalajul lor individual cu cereale integrale și fulgi de ciocolată, aceștia îi vor însoți pe micuții curioși în toate activitățile lor. Batoanele cu ciocolată și alune sunt potrivite în pauzele pentru gustări ale micuților gurmanzi. Nu conțin ulei de palmier, conservanți, coloranți și nu au arome adăugate!

BJORG MICUȚII CURIOȘI – BATOANE BIO CU CEREALE ȘI CIOCOLATĂ, 140G

Batoanele de ciocolată sunt exact ce au nevoie micuţii pofticios mai ales în pauzele pentru gustări. Din cereale integrale și cu ciocolată delicioasă, batoanele nu conțin ulei de palmier, coloranți, conservanți și nu au arome adăugate! Ambalate individual aceștia sunt ușor de luat peste tot.

BJORG MICUȚII CURIOȘI – BĂRCUȚE BIO CU CEREALE ȘI DULCEAȚÃ DE CAISE, 120G

Biscuiți cu piure de caise sunt aliații ideali pentru o gustare echilibrată pentru copiii tăi. Aroma savuroasă a fructelor se regăsește într-o rețeta delicioasă cu cereale integrale și reprezintă o sursă importantă de fibre. Sunt ușor de transportat datorită ambalajelor individuale. Nu conţin ulei de palmier, coloranți, conservanți și nu au arome adăugate!

Pe lângă faptul că sunt bio și au ingrediente ok, mi-a plăcut la această gamă că fiecare tip de gustare este ambalată corespunzător pentru o porție: un baton, 2 biscuiți, câteva bărcuțe… Pot avea mereu în geantă o gustare pentru când i se face poftă Anei de ceva bun. În loc să ne oprim la primul magazin și să îi cumpăr ce găsesc, am o alternativă agreată de ea.

În plus, intră pe site-ul www.nutrivita.ro și folosește codul BJORG20, pentru a putea beneficia de 20% reducere la gama pentru copii Bjorg-Micuții Curioși până pe 30 aprilie!

Tags:

10 thoughts on “🍪 BJORG – gustări bio pentru micuții curioși”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.