Andrada Bijoux

Bijuteriile care îmi sunt mereu admirate – Andrada Bijoux

Când eram mici, adunam toate mărgeluțele de prin casă și le înșiram pe o ață. Așa ne făceam primele noastre bijuterii personalizate. Pasiunea mea a ținut până prin liceu, pasiunea ei a continuat și continuă și astăzi luând naștere minunate colecții de bijuterii lucrate manual, marca Andrada Bijoux.

Andrada Bijoux
Sursa foto: Andrada Bijoux

Fără să exagerez, dar mereu când îi port bijuteriile este minim o persoană care mă întreabă de unde le-am luat. Bijuteriile ei lucrate manual, cusute mărgea cu mărgea, atrag atenția. Sunt colorate, mi le personalizează cum doresc eu și sunt fanul ei numărul 1. Am cercei, brățări și inele, mai multe culori. Și le port cu mândrie. Pentru că sunt lucrate de o persoană talentată și dragă mie.

Ideea paginii Andrada Bijoux a venit atunci când prietenii au întrebat-o dacă le poate face și lor bijuterii. Andrada își crease câteva coliere statement pentru ea (și pentru mine) care erau admirate de cei din jur. Atunci a decis să își împartă talentul și cu noi și să îi poată purta mai multe fete bijuteriile.

Între timp, au apărut creații noi în funcție de cererile clienților: brățari de diferite forme și dimensiuni, cercei, coliere tip chocker, inele, mărțișoare.

Fiecare bijuterie creată de Andrada este unică. Pentru că mărgelele folosite nu urmează un tipar anume, ci sunt cusute de ea de mână, una câte una. Mărgelele din sticlă, din nisip sau pietrele semiprețioase folosite au diferite forme și culori și sunt dispuse diferit pe fiecare bijuterie în parte.

Andrada Bijoux
Sursa foto: Andrada Bijoux

20 thoughts on “Bijuteriile care îmi sunt mereu admirate – Andrada Bijoux”

  1. Ador bijuteriile și le port în funcție de loc, eveniment, ținută etc. mereu, peste tot.
    Foarte drăguțe acestea pe care ni le-ai prezentat, felicitări tuturor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.