Puiul Vegetarian

🐥 Am testat și degustat Puiul Vegetarian

🐥 Puiul Vegetarian, crescut cu legume și cereale, vine de lângă Horezu. Cerealele sunt cultivate pe terenuri proprii, în apropiere de fermele unde sunt crescuți puii. Puii sunt hrăniți preponderent cu porumb, de aici și culoarea lor galbenă, naturală.

Am primit spre testare de la Buzztore un colet cu produse La Provincia Puiul Vegetarian pentru a prepara diferite rețete cu ele. Noi nu suntem mari bucătari, sper că Ana care este pasionată de prăjiturit să salveze onoarea familiei. :)) Gătim zilnic, dar rețete simple, sănătoase și rapide. Pentru că atunci când ai doi copii mici, nu prea îți permiți să pierzi ore întregi în bucătărie.

Puiul Vegetarian

Majoritatea preparatelor din pui de la noi din casă sunt făcute la cuptor sau la grătar. Am preparat Puiul Vegetarian clasic pentru noi, la cuptor, în punga magică. A ieșit gustos și delicios. Noi fierbem sau marinăm carnea de la țară înainte de a o prepara la cuptor pentru că altfel iese destul de tare și de greu de mestecat. Acum nu a fost cazul. Am făcut carnea la cuptor fără a o fierbe în prealabil și a ieșit fragedă și ușor de mestecat.

Puiul Vegetarian

Am mai primit și un pui întreg grill, pe care l-am umplut cu un mix de ciuperci și ceapă călite și ați ghicit… l-am făcut la cuptor la funcția de grill. Arăta așa de apetisant, încât am început să mâncăm din el, uitând să mai facem și fotografii pentru articol. :))) Până la urmă am pus o porție și în farfurie și am reușit să fac o poză cât de cât ok. Știu… nu aș avea nicio șansă ca și food blogger, bine că am blog personal. Cred că aș mânca toate preparatele înainte de a le fotografia într-un mod cât de cât artistic.

Puiul Vegetarian

Dacă nu aveți o sursă sigură de pui de la țară sau dacă vreți un pui din comerț sănătos, Puiul Vegetarian este o opțiune. Este fraged și ușor de mestecat ca și puiul din comerț, dar sănătos ca și cel de la țară.

14 thoughts on “🐥 Am testat și degustat Puiul Vegetarian”

  1. Mă întristează să văd astfel de reclame pline de fericire și “sănătoase” din cauza publicității false. Poate dacă ar arăta ce se întâmplă de fapt cu acel/acei pui, multă lume și-ar schimba părerea.
    Eu am renunțat să mai consum animale pentru că sunt și ele ființe, iar dacă mulți ar alege această schimbare, am putea ajuta la oprirea foametei la nivel global.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.