Smyk

🛍 Cumpărături reușite alături de copii la Smyk All for kids!

🛍 Când eram copil, aveam un hobby. Nu știu dacă îl aveați și voi. Pasiunea mea era să iau cataloagele primite prin poștă și să încercuiesc/bifez ce mi-aș dori din ele. Nu conta că erau de la magazine din București și eu stăteam în provincie, deci fără șanse de a ajunge prea curând acolo. Oricum nu aveam bani de mai nimic din cataloagele respective. Rămâneam cu bifatul :)) Și cu visatul.

🛍 Ca orice copil crescut în anii ’90, mi-am propus ca atunci când voi avea salariul meu și banii mei îmi voi lua tot ce voi bifa. Vremurile s-au schimbat, produsele au prețuri mai rezonabile, veniturile sunt altele și pot face asta acum. Dar nu este bine să ajung nici în extrema cealaltă. Să consum chiar tot.

🛍 Ana (5 ani) mi-a moștenit pasiunea. Cum prinde un catalog, cum își alege ce își dorește din el. Doar că ea chiar are șanse să și primească. Am convenit cu ea un buget de cumpărături (uneori este format din banii ei de pușculiță), ne uităm de acasă pe catalogul magazinului unde urmează să mergem și gata. Recunosc, îi mai iau câte ceva mic, în plus.

Smyk
Isi alege de acasa ce isi doreste din catalog.

🛍 Așa s-a întâmplat și ieri când mă uitam pe noul catalog Smyk All for kids!. Ana vine lângă mine, mă întreabă ce fac, îi arăt noul catalog și începe distracția. În catalog sunt reduceri consistente, așa că nu prea am ce să zic, să mai așteptăm. Am fost în mall cu ea și bebe și și-au luat ce și-au dorit. În bugetul stabilit de acasă, evident.

🛍 Din catalog, Ana își dorea o păpușă Na! na! na! Surprise (o păpușă din material textil, dar nu știi ce îți pică din colecție și accesorii pentru ea, plus o borsetă), un nou set LEGO Friends și un set de farduri. Am pus-o să aleagă doar două. Și-a ales păpușa și farduri Smiki. Farduri identice are prietena ei și când le-a văzut în magazin a fost dragoste la prima vedere.

🛍 Bebe s-a făcut băiat mare și acum își alege singur jucăriile. Mă uitasem alături de sora lui pe catalog la niște jucării super. Super ca utilitate și ca preț. Cuburi de la Clemmy și altele de la Smiki. Dar el este înnebunit după  mingiuțe așa că și-a luat două jucării în această tematică. O minge interactivă și un tobogan cu bile și ciocan Smiki.

🛍 Ce m-a bucurat pe mine cel mai mult din magazin au fost reducerile de până la 50% la îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția primăvară-vară. Îi căutam bebelușului sandale frumoase și comode de vară deja de câteva zile. Am fost în alt mall zilele trecute și nu am găsit nimic. Aici i-am găsit unele Fisher price care îmi plac cum arată și au și talpa flexibilă. Evident, i-am luat și Anei balerini cu Skye din Patrula Cățelușilor, la reducere.

🛍 Fiecare copil a primit câte 3 obiecte, a fost printre cele mai reușite ieșiri în mall, au ajuns acasă fericiți și așa au ținut-o până la somn, într-o fericire totală. Bebe s-a jucat cu mingiuțele lui interactive. Ana s-a machiat, m-a machiat și pe mine și pe păpuși cu trusa ei nouă. Pentru liniștea familiei, ne-a ajutat să decidem de acasă ce jucării cumpărăm (în mare) și să stabilim un buget de la care să nu ne abatem (tot în mare, eu aș fi luat și un set Lego pentru că erau reduse și o cutie de depozitare LEGO, dar vom mai reveni).

🛍 Dacă doriți să profitați de reducerile din magazinul Smyk All for kids!, o puteți face până pe 11 iulie. Dar sfatul meu este să mergeți mai repede pentru că produsele ce sunt la mare căutare sigur se vor vinde rapid.

🛍 Voi cum procedați? Vă faceți listă de cumpărături de acasă sau mergeți în magazine și cumpărați ce vă surâde pe moment? Așteptați reducerile sau cumpărați când sunteți prin magazin ce aveți nevoie?

Tags:

9 thoughts on “🛍 Cumpărături reușite alături de copii la Smyk All for kids!”

  1. Wow, cumparaturile la voi sunt un relax total dupa poze. Noi suntem agitati cu tot cu bugetul stabilit, iar Loli ar lua tot magazinul, dar in final alege un singur lucru. Cel mai marunt posibil🤣.

  2. Ieri am fost si eu la Smyk. Iubesc magazinul asta. aveau o gramada de lucruri faine si multe dintre ele la reduceri. Am profitat si am ales cateva chestii dragute pentru Cristina si am pregatit-o de plaja

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.