Produse consumate

🛀 Produse consumate de copii în luna aprilie

🛀 Luna aprilie a fost o lună frumoasă. Am sărbătorit Paștele la Ferma Club și a fost ok, Bogdan a împlinit 2 ani și i-am organizat ziua la Olandia Play Cafe unde copiii s-au distrat maxim și noi ne-am simțit bine, iar eu am avut ultimile zile de concediu de creștere copil. De o săptămână am revenit în “lumea reală” și încerc să mă readaptez la ea. Până acum, am un sentiment ciudat. Dar să vedem ce produse au consumat cei mici în luna aprilie.

🛀 Produse consumate de Bogdan (2 ani) în luna aprilie

Produse consumate
  • 4 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul. Scutecele sunt ok. Bogdan a consumat 8 scutece pe zi, ca de obicei.
  • 8 pachete șervețele umede Huggies 56 bucăți/pachetul. Șervețelele umede Huggies sunt mai îmbibate în apă și par mai naturale, mai fine cu pielea copilului. Nu sunt la fel de rezistente ca cele de la Pampers, în sensul că mi se pare că trebuie consumate mai multe în anumite momente, dar îmi plac. 
  • 1 pachet saci de gunoi Epack 20 l 30 bucăți/pachetulSunt ok.
  • 1 pachet saci de gunoi Folistar 15 l 30 bucăți/pachetul. Nu sunt foarte rezistenți, sunt gen pungi de plastic transparente. Dar erau singurii pe care i-am găsit la magazinele din jurul blocului.
  • Un șampon și spumant Sanosan 400 ml – nouă ne plac foarte mult produsele Sanosan. Îmi place cum se dozează, îmi place că îi curăță corpul și părul foarte bine și că nu îi irită ochii. Să nu mai spun de mirosul fantastic de bebeluș care rămâne după sau de spuma pe care o face. L-am înlocuit fix cu același produs, deși am multe variante acasă.
  • O mostră de loțiune de corp Cerave 20 ml – am primit-o în urma unei campanii de testare organizate pe site-ul Cerave. Mostra a fost foarte utilă în vacanța de Paște. Se absoarbe relativ rapid și hidratează foarte bine pielea.
  • 2 periuțe de dinți Kokomo cu Patrula Cățelușilor – i le-am cumpărat de la Primark, din Praga. Au capătul mic și moale și modele simpatice. Abia aștept să se deschidă magazinul și la noi.
  • O pastă de dinți brush-baby cu măr 50 ml – spălatul pe dinți devine din ce în ce mai dificil. Lui Bogdan îi place să ia periuța și să fugă cu ea prin casă. Iar eu după el, doar-doar să mai perii câte un dinte. Încerc să îi iau pastă de dinți cu arome care îi plac, pentru a fi încântat de ele.

🛀 Produse consumate de Ana (6 ani și 4 luni) în luna aprilie

  • O pastă de dinți Lacalut Kids 4-8 ani 50 ml – fac tot posibilul să îi iau Anei pastă de dinți adecvată vârstei. Deși mai fac erori și iau ceva 3 ani plus și ajunge direct în dulap. Pasta aceasta mi se pare foarte ok pentru ea.
  • GC Tooth Mousse – o cremă topică de dat pe dinți, recomandată de medic, ce conține calciu și fosfat bio-disponibil. Când au început să îi crească dinții permanenți ai Anei, pe lângă faptul că îi creșteau strâmbi (pentru care noaptea poartă aparat dentar), îi mai creșteau și cu pete galbene. Așa că am fost le medic și ne-a recomandat să folosim crema aceasta seara, după periaj. O dăm pe dinți, așteptăm minim un minut, scuipă, revenim pe zona afectată și apoi nu are voie să bea apă timp de jumătate de oră. Se văd deja rezultatele, dinții îi arată mult mai bine. 
Produse consumate

🛀 Aceasta a fost lista produselor terminate de copii în luna aprilie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Despre produsele consumate de copii în luna martie, puteți citi aici.

2 thoughts on “🛀 Produse consumate de copii în luna aprilie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.