bonprix

👱‍♀️Ținută pentru noul job – unde nu am mai început

👱‍♀️ La finalul anului trecut am părăsit job-ul pe care îl aveam și urma să încep noul an cu un nou loc de muncă. La acest loc nou aveam programată o ședință foto unde îmi era necesară o ținută formată din pantaloni negri, cămașă albă și sacou negru. Noua mea ținută bonprix nu a mai ajuns la ședința foto profesională, ci a fost fotografiată acasă. De ce? Să vă spun toată povestea…

bonprix

👱‍♀️ Eu lucrez în domeniul fianciar-contabil de ani buni. Am terminat la A.S.E. București facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și apoi masterul aprofundat în limba engleză. Mi-am continuat studiile devenind expert contabil CECCAR. În luna mai, când am revenit din concediul de creștere copil, am revenit la vechiul loc de muncă (la primul copil am schimbat). Îmi plăcea ce făceam, colectivul, beneficiile, per total eram mulțumită. Pe parcursul anului, am vrut mai mult de la mine și de la cei din jur (am început o serie de schimbări personale) așa că am aplicat la câteva job-uri. Am fost chemată la interviuri și am primit și oferte pe care nu le-am acceptat (fiecărui post îi găseam câte o hibă). Până la urmă, am fost sunată de către un recrutor de la o companie de consultanță, interviurile au decurs rapid și am simțit că ne-am conectat imediat. A doua zi am avut o ofertă bună pe care am acceptat-o. 

bonprix

👱‍♀️ Urma să încep la începutul anului și aveam programată o ședință foto profesională unde ținuta trebuia să fie alcătuită din pantaloni negri, cămașă albă și sacou negru. Cum eu lucram de acasă, nu prea aveam nimic de genul (doar pantaloni). Așa că am plasat repede o comandă pe bonprix, magazinul unde găsesc mereu haine care ma flatează. Au ele un croi, un material deosebit ceva și mi se pare că mie mi se așază minunat. 

bonprix

👱‍♀️ Mi-am luat o pereche de pantaloni negri, evazați, pe talie. Nu am mai purtat pantaloni evazați din liceu, dar am văzut că a revenit moda așa că am zis să fiu în trend. 🙂 Pantalonii au talie înaltă și se închid cu nasturi. Eu port mărimea 38, dar la bonprix îmi comand mereu cu o mărime mai mică. Pantalonii îmi vin puțin lungi și trebuie să îi port cu un toc mic să se vadă bine. Sau să îi scurtez. Dar prefer tocul mic, așa par și eu mai înaltă. Acest model pune în evidență talia și subțiază coapsele.

bonprix

👱‍♀️ Am ales o cămașă albă bpc selection clasică, cu guler kent. Nici cămașă albă nu am mai avut de mult timp, eu optez pentru modelele mai colorate. Dar arată bine ținuta cu ea, per total. Pe sacoul negru, elegant, bpc selection, cu buzunare cu fermoar îl văd purtat și peste o rochie sau la un eveniment. Îmi place foarte mult. V-am mai spus, ador hainele bonprix pentru că, deși nu le probez anterior și dau doar comenzi online, îmi vin mereu bine. Materialele sunt calitative. Le spăl la mașină și apoi le usuc la uscătorul electric și rămân ca noi. 

bonprix

👱‍♀️ Am pregătit ținuta, dar cu câteva zile înainte de a începe noul job, am primit un telefon cu o ofertă la un alt job la care fusesem anterior la interviu și durase mai mult procesul de recrutare. Postul este mai ofertant pentru mine, programul de lucru este redus cu o oră (asta contează mult când ai 2 copii de luat de la școală/grădiniță) și am și recenziile pozitive ale cunoscuților care lucrează deja în companie. Așa că am acceptat acest post de care sunt foarte încântată. Am anunțat la postul cu ședința foto că nu voi mai începe (știu că nu e ok , dar nu au fost supărați când le-am spus sincer motivele au înțeles). Și eu voi purta ținuta mea office de la bonprix în prima zi de muncă. Și apoi voi purta piesele separat, în diferite ținute mai colorate, pe gustul meu. 

7 thoughts on “👱‍♀️Ținută pentru noul job – unde nu am mai început”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.