curly girl

👩🏼‍🦱Metoda Curly Girl si produse compatibile

👩🏼‍🦱 Când țineam metoda Curly Girl de îngrijire a părului, buclele mele naturale erau bine definite, părul avea volum și era hidratat. Fără să fac mare lucru. Am ținut metoda până să rămân însărcinată cu Bogdan, apoi am apelat la alte produse pentru îngrijirea părului și ale nevoilor de atunci. Dar acum am decis să revin la această metodă, să îmi las părul să capete onduleurile lui frumoase și să folosesc produse adecvate. 

curly girl

👩🏼‍🦱 Eu am părul ondulat natural. Dacă îl îngrijesc corespunzător, am onduleuri fantastice. Dacă nu am grijă de el, nu prea stă în niciun fel necoafat. Produsele pentru îngrijrea părului nu trebuie să conțină silicon sau sulfați. Eu foloseam șamponul copilului până când am găsit produse profesionale compatibile cu metoda Curly Girl. Acum folosesc o gamă completă de îngrijire de la Keen Strok, gamă ce am găsit-o la Hair Boutique

👩🏼‍🦱 Metoda Curly Girl: cum procedez eu

curly girl

1. Îmi spăl părul cu șamponul pentru păr creț și ondulat Keen Strock bain curly. Șamponul are o formulă gelationoasă care hidratează bine părul datorită uleiului de avocado din compoziție. Șamponul nu prea face spumă, ceea ce este de bine.

curly girl

2. După ce clătesc bine șamponul, aplic masca hidratantă pentru păr creț și ondulat Keen Strok Curly Mask. Și masca conține ulei de avocado, unt de Shea și Vitamina E și hidratează și repară părul. Cât stau 5 minute cu masca, îmi “piaptăn” părul cu degetele pentru a-l descâlci mai mult. Eu mă piaptăn foarte rar. Apoi clătesc părul.

curly girl

3. Iau o cantitate mică de gel activator pentru bucle Keen Strok și îmi dau pe păr. Acesta dă intensitate buclelor și mărește volumul, întărește structura părului datorită colagenului și keratinei.

4. Folosesc un prosop pentru a absorbi apa în exces din păr și apoi strâng șuvițele în pumn. Ideal ar fi șuviță cu șuviță, dar nu am răbdare.

curly girl

5. Pulverizez spray-ul pentru păr creț și ondulat Keen Strok Curly pe păr și apoi usuc părul cu uscătorul setat pe o intensitate mai mică, dar nu il usuc complet. Mai pulverizez spray și în timpul coafatului pentru textură. Spray-ul oferă protectie termică, volum și hidratare maximă datorită uleiului de avocado și a Vitaminei E.

👩🏼‍🦱 Nu mi se pare o rutină greu de ținut, mai ales dacă ai produsele potrivite. Buclele mele au trecut prin tot felul de momente, iar în ultima vreme părul nu prea mai stătea nicicum. Când ai un păr creț sau ondulat natural este păcat să nu îi acorzi timpul necesar și să îți stea părul bine mereu. Fără coafare.

curly girl

👩🏼‍🦱 De la spălare la spălare, părul meu arată mai bine și buclele se aranjează din ce în ce mai frumos. Mai am de lucru până voi ajunge la buclele mele ideale, am început să folosesc kitul Keen Strok curly înainte de sărbători și eu mă spăl cam la 4 zile. Dar mie îmi place cum mi se așază buclele și voi continua să țin metoda Curly Girl. Metodă pe care dacă o ții cu produsele potrivite ai rezultate spectaculoase pe termen lung.

👩🏼‍🦱 La final, vă las două coduri de reducere pe care le puteți folosi pe site-ul www.hair-boutique.ro : codul “WELCOME15” vă oferă 15% reducere la prima comandă și codul “EXTRA5” vă oferă 5% extra reducere la orice produse, inclusiv la cele reduse deja.

👩🏼‍🦱 Voi știați de metoda Curly Girl? Ați încercat-o? Sau după ce ați citit aici sunteți tentate să o testați?

6 thoughts on “👩🏼‍🦱Metoda Curly Girl si produse compatibile”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.