Ravensburger

👩‍👧‍👦 Activități pentru toată familia de la Ravensburger

👩‍👧‍👦 Că mie și Anei ne plac activitățile migăloase, care necesită răbdare și atenție cred că v-am mai zis. Chiar mă surprinde Ana cu îndemânarea și răbdarea ei la 5 ani. Când am revenit din Turcia, am primit o comandă de la Ravensburger care a venit într-un moment cât se poate de potrivit. Bebe era bolnav așa că am decis să stăm acasă câteva zile pentru siguranța lui și a celor jur. Ana a fost în vacanță de la grădiniță deci orice jucărie nouă a fost succes total.

👩‍👧‍👦 Setul pentru creație String It Frozen II ne-a ținut în priză și pe mine și pe Ana. Practic, pui niște mici șuruburi colorate pe o planșă și apoi pui ață de aceeași culoare și îți ies două tablouri (cu Elsa și cu Olaf) deosebite. Deși pe el scrie 7+, Ana (5 ani) s-a descurcat cu ajutorul meu. Cu ajutor pentru că nu mă mai puteam opri din jucat cu firele de ață. Este așa relaxant să legi firele în jurul șuruburilor de plastic 😍 Față de alte modele cu ață, acesta mi se pare mai sigur. Nu are bolduri, șuruburile stau fixate și tabloul de pe fundal este chiar reușit.

Ravensburger

👩‍👧‍👦 Cam de pe la un an l-am introdus pe bebe în lumea puzzle. Le unește uneori pe cele cu două piese. Momentan îi prezint cum se face, îi explic imaginile de pe ele și aștept să i se stârnească interesul. Bebe se joacă cu piesele mai mult în loc să le potrivească în adevăratul sens al cuvântului. La această vârstă scopul este să se familiarizele în primul rând cu piesele. Eu îi arăt cum se face și el încearcă să mă imite, dar neavând dexteritatea necesară are nevoie de mult timp pentru a reuși să unească piesele.

Ravensburger

👩‍👧‍👦 Avem și un puzzle cu 1000 de piese și lipici special să îl fixăm care va fi următorul proiect de făcut în familie (acum pictăm un tablou). Produsele Ravensburger mi se par printre cele mai calitative de pe piață. Calitate germană, ce să mai. Puzzle-urile au tehnologia Soft Click ce asigură îmbinarea perfectă a pieselor, fiecare piesă fiind unică și potrivindu-se doar acolo unde locul ei este stabilit.  Piesele sunt rezistente, create din material care oferă siguranță copiilor. Au cea mai mare varietate de puzzle-uri, acoperind toate segmentele de vârstă și cele mai renumite licențe pentru copii: Disney, Frozen, Hello Kitty, Siderman și multe altele. Puzzle-urile contribuie la stimularea spiritului de observație, îmbunătățesc atenția și memoria. După ce au făcut un puzzle ajutați de către un adult, copiii au tendința de a-l rezolva și singuri exersând astfel ce au învățat.

3 thoughts on “👩‍👧‍👦 Activități pentru toată familia de la Ravensburger”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.