bonprix

👗 Tendințele sezonului toamnă-iarnă și cum le-am adaptat eu

👗 Când se schimbă sezonul, urmăresc site-urile de profil și îmi iau mereu o revistă care prezintă tendințele. Să văd și eu ce se poartă, ce scot din dulap, ce îmi mai cumpăr. Nu sunt eu cea mai mare fashionistă, dar încerc să mă adaptez vremurilor. Mă uit pe ce se poartă în sezonul respectiv și în funcție de gusturile mele și de piesele vestimentare care mi se potrivesc, îmi aleg ținutele. Nu voi purta bluze cu vedere la buric doar pentru că se poartă, pentru că nu mă avantajează. Dar dacă o rochie verde mă avantajează și e HOT sezonul acesta, de ce nu? 

👗 Vă voi enumera o parte din trendurile acestui sezon și vă voi spune și care sunt cele trei piese vestimentare pe care mi le-am achiziționat eu. Am apelat ca în majoritatea cazurilor, la site-ul bonprix. Hainele pe care le primesc le-aș purta direct din colet. Cum am și făcut acum. 

👗 Tendințele sezonului toamnă-iarnă 2021-2022

👗 Denim -Și sezonul acesta se poartă ținutele all denim. Ceea ce este convenabil pentru multe dintre noi. Avem acasă jeanși și o geacă sau o cămașă de blugi pe care să o purtăm împreună cu ei. În fotografii, port pantaloni de jeans dintr-o comandă anterioară bonprix.

👗 Culori vibrante – Sigur nu va fi o toamnă monotonă. Designerii de top ne sugerează culorile vii în acest sezon rece. Eu mi-am comandat o bluza bonprix galbenă cu umerii lăsați. Am făcut o pasiune pentru rochii/bluze fără umeri, cu decupaje în jurul umerilor și cu umerii lăsați. Am văzut în colecțiile Fendi și Moschino astfel de propuneri vestimentare, așadar se poartă. Iar pe site sunt muuuulte variante de rochii și bluze bonprix așa. 

👗Piele – Cred că piesele din piele sunt veșnic în tendințe. Acum este alegerea fiecăreia dintre noi dacă alege piele naturală sau ecologică. Eu am optat pentru o Geacă Biker dintr-un material cu aspect lucios care imită pielea. Este o geacă subțire, perfectă pentru toamnă. În mod normal, îmi comand mărimea 36 de pe site-ul bonprix. Deși eu port 38. Acum mi-am luat geacă bonprix cu o mărime mai mare pentru că m-am gândit că ar merge bine peste un pulover tricotat.

👗 Pentru că tricotajele sunt în trend și acum. Orice fel de tricotaje: pulovere, fuste, cardigane.

👗 Pe lângă culorile vii, culorile toamnei acesteia sunt lila și VERDE. Ei bine, verde este culoarea mea preferată. Așa că nu voi mai ieși din ea sezonul acesta. Glumesc. Dar tot nu m-am putut abține când am vazut o rochie-cămașă kaki pe site. Am comandat-o instant. Și bine am făcut. Rochia este dintr-un material plin, potrivit pentru toamnă. Eu consider că mă avantajează și că îmi evidențiază talia cu ajutorul cordonului din dotare. Am purtat rochia la evenimentul de lansare al site-ului “Anca știe” și m-am simțit excelent în ea. Cred că se vede clar și în poze ce bine mă simt în rochia bonprix.

👗 Printurile de toate felurile se poartă. Pe toate obiectele vestimentare.

👗 Se mai poartă franjurile blana (artificială) și ținutele metalice. În linii mari, cred că putem adapta multe ținute vieții noastre de zi cu zi. Important este să ne simțim bine în ele și să fim împăcate cu alegerile făcute din toate punctele de vedere. Evident că putem experimenta ținute noi, iar dacă nu ni se potrivesc ce mare lucru? Am încercat. Nu va ține nimeni minte când ai venit la birou îmbrăcată toată în blană și colegii se întrebau unde este vănătorul. Sau va ține? 😂

4 thoughts on “👗 Tendințele sezonului toamnă-iarnă și cum le-am adaptat eu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.