Smyk

🎁 Jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute

🎁 În fiecare casă, jucăriile se împart în 2 tipuri: cele care sunt deschise și admirate pentru 5 minute și apoi zac în dulap și cele care sunt “rulate” la maxim, lipite, spălate și curățate la cât de uzate sunt. Cel puțin la noi așa este. Sunt jucării pe care am dat o căruță de bani, au fost desfăcute, admirate și apoi aruncate într-un colț. Care pur și simplu nu i-au atras pe cei mici. Și jucării cu care se joacă aproape zilnic, pe care le caută prin casă și pe care le preferă. Am zis să vă fac o listă a jucăriilor preferate de către cei mici, poate vă vin idei de Crăciun.

🎁 Seturi Lego Friends

🎁 Fetița mea a primit primul set Lego Friends pe la 4 ani. Până la vârsta de 5 ani am ajutat-o eu să facă seturile, apoi a urmat instrucțiunile precise și a făcut singură construcțiile. Are o mulțime de seturi (și mereu apar altele noi) și îi place mult să le rotească, să le combine și să se joace cu ele. Cred că dacă am avea loc în casă, și-ar face un oraș din ele. :)) Nu știu care este echivalentul pentru băieți, voi afla în 2 ani, dar Lego Friends este în top! Am găsit multe oferte bune în catalogul de Crăciun Smyk All for Kids! pe care vi le las mai jos.

🎁 Seturi Lego Duplo

🎁 Totul a început de la LEGO Duplo :)) I-am luat Anei primul set când avea un an și am fost în Londra la un magazin mare LEGO. De atunci…s-a adunat o cutie în care încap și eu de LEGO duplo. Când a împlinit Bogdan un an, a primit cutia moștenire. Acum se joacă ambii cu LEGO duplo și eu mă bucur maxim că se joacă împreună.

🎁 LOL Surprise

🎁 Sunt destul de controversate aceste păpușele, dar fetițele sunt atrase de ele. Și nu numai fetițele :)) Ana se joacă de pe la 3 ani cu păpușile LOL și Bogdan de la 1 an. :)) Bogdan nu bagă în gură piese mici, așa că se joacă împreună. Ana le îmbracă/dezbracă/accesorizează, le duce la șoală, la grădiniță, face o mulțime de povești cu ele. Lui Bogdan îi place să ia un “bebe” și să se joace cu el. Când primește o bilă LOL Surprise primește plăcerea descoperirii și surpriza pentru că nu știe ce va primi. Și LOL avem o cutie imensă.

🎁 Cățel interactiv Sprint

🎁 Ana a primit cățelul cadou anul trecut, de ziua ei. De nu a fost plimbat cățelul și s-au jucat cu el, s-au certat pe el, încât a cedat pe front. :)) I-am lipit zgarda (că au tras de ea până s-a rupt), i-am schimbat bateriile și din nou la joacă. Cățelul latră, scoate sunete și își ridică urechile. Cei mici îl plimbă mereu prin casă. 

🎁 Jucării interactive de bebeluși 

🎁 Avem o mulțime de astfel de jucării de potrivit forme, animăluțe și diferite obiecte la locul lor. Bogdan se joacă cu ele cam de la 9 luni și acum la 1 an și 10 luni se descurcă foarte bine cu ele. Chiar le recomand.

🎁 Carte interactivă cu povești

🎁 A primit Ana la creșă în urmă cu 4 ani această carte de la Fisher Price care merge și acum. Ana a fost fascinată de ea, acum este preferata lui Bogdan. Cartea are câteva cântecele pe care eu le știu pe derost și îi mai ajută pe cei mici să descopere diferite cifre/obiecte din imagini. Nu știu ce are cartea, dar are lipici la bebeluși. 

🎁 Cărți cu povești

🎁 Când Ana era mică, i-am luat toate cărțile cu povești și sunete de la Girasol. Unde ai varianta de a citi tu povestea sau de a apăsa pe un buton și a o asculta. Ei bine, cărțile rezistă și acum. Lipite, curățate și cu bateriile schimbate, dar rezistă. Cărțile au stat cu noi la masă, au mers în concedii, i-au însoțit pe cei mici ani de zile. Și rezistă.

🎁 Ideea acestui articol mi-a venit când am văzut ofertele din noul catalog de Crăciun Smyk all for kids! Am mers și în magazin după ce am văzut ofertele pentru a-i lua Anei cadouri de ziua ei. Urmează să împlinească 6 ani. Am găsit o varietate de jucării pentru toate gusturile la prețuri bune. Copiii voștri cu ce jucării se joacă mereu? 

Smyk

12 thoughts on “🎁 Jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute”

  1. Super alegeri! Si Eliza are un ghiozdan plin de LOL-uri. Atata le-a mai colectionat si acu vrea sa le vanda, i-am zis ca n-are nicio sansa sa scoata pe ele macar o treime din cat a dat.

  2. Tare faine jucariile! Sa stii ca multe devin imediat plictisitoare pentru cei mici, mereu se plictisesc repede de unele jucarii! Ma bucur ca ati gasit ceva asa frumos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.