🌸 Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense

🌸 Lagom este un cuvânt de origine suedeză și norvegiană care înseamnă echilibrat. Are mai multe sensuri, dar mie această traducere îmi place cel mai mult. Frumusețea echilibrată cred că mă caracterizează cel mai bine. Nici exagerat de mult, nici prea puțin. Fix cât trebuie. Iar noua gamă de produse de la Barnangen conține amestecul optim dintre știință și natură, care oferă o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.

Barnangen Oil Intense

🌸 Am primit produsele din gama Oil Intense într-o campanie de testare Buzzstore. Mă bucur așa mult atunci când sunt selectată să testez produse de îngrijire personală. Pentru că și noi, mamele, avem grijă de noi. Poate nu avem timpul pe care ni-l dorim să folosim toate produsele pe care le avem, dar printre picături, ne facem timp și pentru noi. Pentru că așa este normal. Și din toate produsele pe care le folosim, le alegem pe cele mai eficiente și cu rezultate vizibile și rapide. Fix așa este noua gamă Oil Intense.

🌸 Ingredientele de inspirație nordică Barnangen te transpun în inima naturii. Ingredientul semnătură Cold Cream are o rețetă de înfrumusețare cunoscută pentru proprietățile sale de protejare a pielii împotriva iritării și a uscării. În această campanie m-am bucurat de un ritual complet de îngrijire și de catifelare a pielii mele.

Barnangen Oil Intense

🌸 Dacă nu ai timp de cremă după duș, este suficientă doar Crema de duș Oil Intense cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Crema de duș curăță, catifelează și hidratează pielea, oferindu-i un echilibru natural. Și mirosul de trandafir care rămâne după duș este delicat.

🌸 Dacă ai timp și de cremă, atunci Loțiunea de corp Oil Intense se absoarbe rapid în piele și o hrănește și hidratează datorită formulei cu ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Pielea nu rămâne grasă sau încărcată după aplicare.

Barnangen Oil Intense

🌸 Iar pentru răsfățul suprem, Balsamul de corp Oil Intense acționează ca un scut în timp ce se absoarbe rapid în piele. Are o textură așa de catifelată.

🌸 Produsele sunt recomandate pielii uscate. Eu am pielea normală, dar îmi plac mult. Mai ales în anotimpurile reci fac minuni pentru că hidratează pielea intens și îți oferă o stare de bine. Pe lângă “hygge” care înseamnă confortabil, plăcut frumos și “likke” care definește fericirea, am mai adăugat un nou termen “lagom” pentru a-mi traduce starea  de spirit pozitivă.

7 thoughts on “🌸 Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.