Idei cadouri nunta de piele

➤ Nunta de piele – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de piele este a treia aniversare a căsătoriei. După 3 ani de zile relația este și mai trainică, tânăra pereche a trecut deja și prin rele și prin bune, a făcut față cu brio acestor provocări. Pielea, mai trainică decât bumbacul sau fragila hârtie, simbolizează o consolidare a relației. Perechea se maturizează, se cunosc din ce în ce mai bine iar iubirea devine mai puternică. Din punct de vedere al cadourilor este destul de simplu fiind vorba de orice accesoriu de piele, însă am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri mai deosebite pentru nuntă de piele.

Idei de cadouri pentru nunta de piele:

  • O geacă de piele. Cadou ideal mai ales dacă suntem în sezonul de primăvară/toamnă. Este un obiect vestimentar care rezistă și foarte mult timp, puteți să-l purtați mulți ani și să va aduceți aminte de această aniversare.
  • O agendă legată în piele. Îmi place foarte mult acest cadou fiindcă este foarte ușor de comandat online. Dacă partenerul tău lucrează la birou (sau se va intoarce la birou după pandemie) sau ține periodic o agendă, atunci sigur i se potrivește acest cadou. Poate să țină în această agendă doar lucruri legate de familie de exemplu și să o țină amintire toată viață. Eu așa fac 🙂
  • Pantofi de piele. Mai greu de cumpărat dacă vreți să fie o surpriză totală cadoul. După cum spuneam în articolul despre cadouri pentru ani de casnicie, noi am fost împreună și am probat înainte să cumpărăm. O parte a cadoului poate să fie luat împreună cu partenerul iar o parte să rămână surpriză.
  • Diplomat sau geantă de birou din piele. Cadou specific bărbaților care merg la birou cu laptopul după ei. Dacă diplomatul nu este stilul lui atunci poți lua un man purse pe dimensiunea laptopului. Este mult mai comod decât să-l cari în rucsac sau în geanta lui standard și să te prindă ploaia cu el. Știu, e pandemie, nu prea mai merge multă lume la muncă … dar ne vom întoarce, nu ?
  • Curea din piele. Unul din cadourile ușor de cumpărat, mai ales dacă este bărbat. Negru sau maro, curea casual sau pentru ocazie. În plus este un cadou durabil, o poate folosi și 5-10 ani de zile.
  • Mănuși de piele. Dacă sunteți printre puținele cupluri care au făcut nunta în ianuarie atunci acest cadou este ușor de achiziționat. Pentru a surprinde partenerul comandă online aceeași mărime cu altă pereche mai veche.
  • Telefon mobil/husa de piele. Dacă vei cumpăra și telefonul mobil sigur nu va conta așa mult și ce husa va primi, cadoul va fi oricum apreciat. Poți însă cumpăra și o husa de piele, trebuie doar să cunoști modelul telefonului și nu poți da greș. Asta în cazul în care te gândești deja la un cadou dar nu este din piele și vrei totuși să păstrezi și tradiția.
  • Portofel din piele. Ușor de comandat în cazul bărbaților, am descoperit anul trecut un magazin online cu un design minimalist numit elan. Comenzile vin rapid, produsul se poate personaliza și am fost foarte mulțumiți de aceste produse. Am cumpărat cu ocazia nunții de piele dar și pentru alți prieteni/rude cu diverse ocazii.
  • Set accesorii de birou din piele. Recomand în cazul în care partenerul studiază acasă. Nu cred că le-ar lua la birou dar în mod sigur i se vor părea folositoare dacă lucrează și de acasă o zi pe săptămâna. Bonus, daca și tu lucrezi de acasa atunci poți profita de cadou.
  • Ceas cu curea din piele. Dintre toate cadourile cred că acesta poate să reziste cel mai bine în timp, să fie purtat la ocazii speciale și să devină o amintire foarte dragă. Depinde câți bani doriți să investiți în acest cadou, the sky is the limit. Cadouri personalizate pentru nunta sunt la moda oricand, poti grava cureaua pe interior cu aceasta ocazie.

Ai cumva alte idei de cadouri ce nu se găsesc în această lista? Ai incercat unul din cadouri pentru aniversarea casatoriei ? Poți lasă un comentariu pentru persoane care caută un cadou special pentru nunta de piele sau te poti inspira si din 15 idei de cadouri pentru nunta de bumbac.

Article Snippet
Nunta de piele - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de piele - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru nunta de piele insotita de o descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.