Nunta de hartie – 10 idei de cadouri

Categories Cadouri, Familie
aniversare casnicie

Nunta de hartie este prima aniversare a căsătoriei și poartă acest nume fiindcă hârtia este fragilă, la fel cum este și începutul de drum în doi. Situația financiară în multe cazuri este mai precară având în vedere că mirii sunt la început de drum așa că și costul cadoului poate să fie mic fiind vorba de hârtie. Am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri pentru nunta de hârtie. Indiferent de buget sau timp sigur, poți să alegi un cadou ce o să fie apreciat de partenerul tău. Știm cu toții cum este să cauți un cadou pentru soț sau un cadou pentru soție.

Idei de cadouri pentru nunta de hartie

 • Un boardgame. Multa lume se joaca acum pe Xbox/PC dar un boardgame clasic cum ar fi Catan, Carcassone, Dixit etc nu se va demoda niciodata. Si nici atmosfera generata in astfel de seri/nopti in care esti cu prietenii la un astfel de joc.
 • Harta razuibila a lumii. Daca obisnuiti sa calatoriti frecvent si inca nu aveti aceasta harta atunci ai gasit cadoul perfect. Nimic mai frumos decat sa incepi o noua traditie cu aceasta ocazie, razuiesti cate o tara dupa fiecare city break pe care il faci.

  O varietate mare de harti razuibile se gaseste pe mindblower (prefer sa nu comand pe amazon obiecte de valoare mica, prea scump transportul). Sunt foarte multe varietati, de la diverse modele cu harta lumii la harta europei sau americii.

 • Bilete. Orice tip, de la cele la film până la cele de avion. Chiar dacă nu era în plan încearcă să vezi ce oferte de last minute găsești. Nu-ți face griji de concediu sau program, partenerul sigur o să găsească timp pentru un city-break. Dacă o călătorie depășește bugetul atunci poți surprinde partenerul cu bilete la o piesă de teatru/operă/balet/concert.
 • O caricatură sau un desen cu voi doi. Sună complicat dar în realitate este foarte simplu și poți obține acest cadou si cu 5 EUR în 3 zile. Trebuie doar să intri pe fiverr.com, cauți artistul care îți place, trimiți o fotografie cu voi doi și în maxim 3 zile primești desenul. Mai trebuie doar printat și ai obținut un cadou original pentru nunta de hartie.
 • Un calendar personalizat cu amintiri din primul an de căsnicie. Te poți uita pe paginile voastre de facebook, selectezi câte o poză din fiecare lună și apoi trebuie doar să dai o comandă online pentru a obține un cadou unicat. Noi de câțiva ani avem deja o tradiție în a face calendare personalizate și sunt mereu apreciate, ne aducem constant aminte ce făceam în urmă cu un an pe măsură ce trec lunile și schimbăm filele. Este și mai interesant dacă ai un copil mic, îți dai seama cât de repede cresc de la an la an.
 • O carte pe care o așteaptă de ceva timp, poate că este fanul unei serii și urmează ultimul volum. Sau poți încerca o carte nou apărută a unui autor pe care îl citește în mod constant. Sau poate vrei sa-i oferi o carte care sa-i transmita un mesaj. În ultimă instanță, poți cumpără un ghid de călătorii către o destinație în care își dorește să meargă pe viitor. Dacă poți combina acest cadou cu biletul de avion cred că nu poate da greș cadoul.
 • Un album foto cu voi doi. De preferat din anul care tocmai a trecut, dacă nu aveti foarte multe albume poți selecta poze din toată relația. Știu știu, avem HDD, DropBox și alte medii de stocare digitală sau online. Poate să fie și unul personalizat pe modelul calendarului. Trust me, hârtia nu se demodeza niciodată 🙂
 • Un jurnal îmbrăcat în piele sau frumos ornamentat. Dacă este genul care are mereu o agendă în care notează diverse evenimente atunci poți să-i oferi acest cadou. Probabil o să-l păstreze amintire în bibliotecă și după ce se va uza. Sau poti incerca un jurnal de aventuri.
 • Invitație la o cină romantică. Este o ieșire la un restaurant care trezește amintiri pentru voi doi sau la unul select la care încă nu ați avut șansa să mergeți. Diferența este că invitația va fi una printată și pusă într-un plic frumos decorat în care se va menționa bineînțeles ocazia : nunta de hartie.
 • O fotografie înrămată cu voi doi. Alege o poză cu un moment special din relația voastră și găsește un loc ideal pentru ea. Poți să-i faci o surpriză și să lași partenerul să o descopere.
 • O felicitare cu mesajul dorit de tine. Poate te-ai gândit deja la un cadou doar că nu este de hârtie (parfum, bijuterie etc) … atașezi o felicitare la el cu un mesaj de dragoste.

Daca ai ramas pe ultima suta de metri

 •  Un voucher cadou la magazinul preferat. Este ultima variantă și probabil se subînțelege că ai uitat și ai improvizat. Tocmai din acest motiv recomand să fie atașat unui alt cadou din lista de mai sus (poate o carte luată de la cea mai apropiată librărie sau invitație la o cină romantică).

Ai alte idei de cadouri pentru nunta de hartie si nu se gasesc in lista de mai sus ? Lasă un comentariu util pentru alte persoane care caută un cadou inedit pentru aniversarea casatoriei.

Article Snippet
Nunta de hartie - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de hartie - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru nunta de hartie insotita de o descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Abonare la postarile blogului

Join 6 other subscribers

8 thoughts on “Nunta de hartie – 10 idei de cadouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.