Iwhite2 Instant

Zâmbesc mai des cu iWHITE2 INSTANT

Am primit spre testare kitul de albire a dinților iWHITE2 INSTANT de la Sensiblu şi Buzzstore fix la momentul potrivit. Pentru că am terminat cu alăptarea şi după doi ani în care am fost însărcinată şi am alăptat (ceea ce se traduce prin diverse restricții) este timpul să încep să mă ocup mai mult de mine.

Deci acest kit m-a motivat să mă ocup mai mult de igiena mea dentară. Înainte să rămân însărcinată, mergeam de două ori pe an la detartraj şi periaj şi constant să îmi rezolv “problemele”. În sarcină am fost o dată în trimestrul al doilea pentru că mi-am spart o coroniță dentară într-un jeleu şi cam atât. Aşa că m-am motivat şi am fost la un detartraj, periaj şi control. Spre norocul meu, dinții mei sunt ok. Deci vorba aceea că pierzi un dinte pentru fiecare copil, s-a aplicat şi la mine. Doar că eu mi-am pierdut o coroniță. Şi nu pentru copil ci pentru un jeleu, dar eram însărcinată.  Deci se pune. :))

Mi-am mai albit dinții de două ori până acum, la cabinetul stomatologic. Prima dată după ce mi-am “reparat” toată dantura (care era cam praf) şi a doua oară înainte de nuntă. Deci ultima albire s-a produs în urmă cu aproape 3 ani. Albirea fost un procedeu lung şi destul de incomod. După aceea, am rămas cu o sensibilitate dentară, care a trecut cam în două săptămâni.

Iwhite2 Instant

Am primit kitul iWHITE2 INSTANT de la Sensiblu şi Buzzstore cu câteva zile înainte să plec la Roma. Deci am luat kitul cu mine, să încep să îl folosesc. L-am folosit doar în ultima zi pentru că în rest eram prea obosită de la plimbări. Când ajungeam în cameră, adormeam aproape direct. Abia aveam energie de un duş rapid, spălat pe dinți şi igienizat/hrănit copilul.

După ce m-am întors acasă mi-a fost mult mai uşor să îl folosesc. Am făcut şi primul meu filmuleț , despre cum se utilizează. Fiind primul meu clip, l-am înregistrat de câteva ori până a ieşit ceva ok.

Kitul de BUZZ IWHITE2 INSTANT a conținut:

  • Un tratament de albire iWHITE2 INSTANT
  • O pastă de dinți iWHITE2 INSTANT
  • O apă de gură iWHITE2 INSTANT
  • 5 Broşuri informative şi cupoane de discount pentru prietenele mele, valabile în toată rețeaua de farmacii Sensiblu
  • Un ghid de BUZZ.
Iwhite2 Instant

Tratamentul de albire iWHITE2 INSTANT

Kitul conține 10 benzi umplute cu gel activ de albire care sunt destinate pentru 5 folosiri. Benzile de albire se aplică uşor, acasă şi durează doar 20 de minute tot procedeul. Benzile au mărime universală şi sunt deja umplute cu gel şi ambalate individual.

Mi-a plăcut că sunt create atât pentru partea din față cât şi pentru partea din spate a dinților. În felul acesta, nu există riscul ca petele din spatele dinților să fie vizibile. Nu am avut nicio sensibilitate nici în timpul aplicării lor, nici după. Nu mi-au sângerat gingiile, nu m-au durut dinții, nimic. Din contră, mi-am simțit dinții mai fortificați.

Atenție!

Benzile iWHITE2 INSTANT nu sunt recomandate femeilor însărcinate sau celor care alăptează. 

Pasta de dinți iWHITE2 INSTANT

Pasta de dinți curăță foarte bine şi are un gust plăcut, puțin mentolată. Ce nu îmi place la ea, este că nu îmi încape în suportul de ceramică pentru pasta de dinți. În rest, nu am ce să îi reproşez.

Apa de gură iWHITE2 INSTANT

Apa de gură nu este extrem de mentolată să îți dea o senzație de usturime. După folosire, ai senzația de prospețime fără secundele de “gură în flăcări” de după. Capacul de dozaj este totuşi puțin cam mare. Îmi place ca apa de gură să aibă un păhărel mic pentru a o doza corespunzător.

Prietenele mele au primit încântate cele 5 broşuri informative şi cupoane de discount, valabile în toată rețeaua de farmacii Sensiblu.

Pozele mele de înainte şi după sunt următoarele:

Iwhite2 Instant
Iwhite2 Instant

Eu sunt mulțumită de produse. Dinții mei sunt clar mai albi. Eu aş zice cu vreo 4-5 nuanțe. Nu sunt albul pe care îl văd la vedete în filme dar nici eu nu am renunțat la cafea, ciocolată şi alte alimente care pătează dinții. Şi probabil că vedetele de cinema au fațete dentare.

Când voi mai simți nevoia de dinți mai albi, voi mai folosi Kitul iWHITE2 INSTANT. Voi continua să folosesc pasta de dinți şi apa de gură de două ori pe zi.

Aceasta este a doua colaborare a mea cu Buzzstore. Am mai testat produsele Somat pentru maşina de spălat vase. De Crăciun, am primit cadou capsule Somat Gold pentru maşina de spălat vase. Un cadou neaşteptat şi plăcut. În ultimile luni am cumpărat doar sare şi deodorant pentru maşina de spălat vase. Dacă doreşti să te înscrii să testezi cele mai noi produse, o poți face cu un click aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.