Schwarzkopf Color Expert

Ce aduce nou vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert

 • 4 min read

Am primit spre testare vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert în săptămâna în care am fost invitată la botezul unei fetițe foarte drăgălaşe. Deci trebuia să încerc şi eu să fiu drăguță. În ultima vreme, cumva, Universul îmi aşază multe lucruri şi aşa am ajuns să mă vopsesc gratuit acasă şi cu ustensile profesionale.

Recunosc, m-a ajutat prietena mea Cristina şi prin ajutat, m-a vopsit în proporție de 99,99%. Am ținut şi eu bolul. Mulțumesc, Cristina. Şi era să nu mai primesc niciun colet datorită curierului dar asta este altă poveste. Dacă vreți  să vă scriu despre frustrările mele cu firmele de curierat, îmi puteți scrie în comentarii.

Când m-am înscris în campania #buzzcolor de la Buzzstore, am avut opțiunea de a-mi alege nuanța de vopsea. Aşa că am ales nuanța “Blond perlat” un blond mai cald față de ce folosesc eu în mod obişnuit. Problema mea majoră atunci când mă vopsesc “singură” acasă, sunt rădăcinile. Niciodată nu mi se decolorează suficient. Dar cu vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert, rădăcinile au ieşit cam cu două nuanțe diferite față de restul părului. Iar pe lungime mi-a ieşit nuanța de pe cutie. Ceea ce e bine rău! Blondele ştiu ce zic.

Ce a conținut kitul de Buzz de la Schwarzkopf Color Expert

Schwarzkopf Color Expert

 •  Două cutii de vopsea de păr Schwarzkopf Color Expert, nuanța Blond perlat
 • 1 kit pentru vopsit constând într-un bol şi 3 pensule, extrem de util
 •  5 broşuri cu informații despre produs, 5 vouchere cu 20% discount valabile în magazinele DM şi 5 pensule de oferit cadou prietenelor mele
 • Ghidul de la Buzzstore

Ce aduce nou vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert

Schwarzkopf Color Expert

 • În primul rând tehnologia Omegaplex care previne ruperea părului în trei paşi:
 • Pasul 1: Protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr prin Serul împotriva ruperii părului. Serul acesta nu l-am mai văzut la o altă vopsea până acum. Se amestecă încă de la început în compoziția vopselei. Alături de crema colorantă şi de loțiunea fixatoare.
 • Pasul 2: După colorarea părului cu ajutorul Tratamentului reparator se sigilează fibra firului de păr.
 •  Pasul 3: Ceva ce nu am mai primit la o altă vopsea: Tratamentul reparator cu aplicare peste 3 săptămâni care fortifică firul de păr. Mi-am pus deja reminder în calendar să-l folosesc.
 • Poți decupa un mic cartonaş de pe cutia vopselei cu nuanța pe care ai utilizat-o, pentru a şti pe viitor ce să îți cumperi. Dacă eşti mulțumită de rezultat.

Schwarzkopf Color Expert

Schwarzkopf Color Expert

 

Cam acestea sunt pozele. Eu sunt mulțumită de rezultate. Am fost la coafor doar să mă coafez pentru botez, am economisit destul de mult şi cu vopsitul. Îmi voi cumpăra în viitor vopsea de păr Schwarzkopf Color Expert pentru rezultatele bune pe care le-am avut. Cred că voi încerca şi celelalte nuanțe de blond.

Schwarzkopf Color Expert

Aceasta este a patra campanie a mea alături de Buzzstore. Ultima dată am testat săpunul cremă lichid Dove. Dacă doreşti să te înscrii să testezi cele mai noi produse, o poți face cu un click aici.

3 thoughts on “Ce aduce nou vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert”

 1. E bine sa fii blogger, vlogger, persoana publica… Te alegi moca cu produse de testat. Pe care apoi le recenzezi pozitiv. Le vei mai cumpăra până la adânci bătrâneți , promiți . 😉
  Or fi și bune, nu zic… .

  1. La campaniile Buzzstore poate participa oricine. Nu contează că ai blog sau nu.
   Cât despre recenziile făcute, mereu am fost sinceră. Am primit produsele să îmi spun părerea MEA despre ele. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.