Viata inainte de bebe

Mai am destul de multe de pregătit pentru bebeluș și speram ca în această perioadă de prenatal să fac tot. Dar virusul mi-a dat planurile peste cap. Sunt acasă și mă pot concentra pe curățenie și tot ce ține de casă. Dar partea de odihnă/relaxare este puțin mai greu de bifat cu un copil de…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 34 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Cum este să fii însărcinată în vremea coronavirusului și cu un copil de 4 ani super energic acasă? Voi cum credeți? Veți fi surprinși, dar până acum, aspectele pozitive le depășesc pe cele negative. 🙂 Aspecte pozitive: Anei îi place să petrecem timpul împreună și este cea mai fericită că suntem doar noi două. Chiar…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 33 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Săptămâna 32 de sarcină a debutat cu ecografia de trimestru III. În ciuda răcelii care mă ține de peste o lună (cu suișuri și coborâșuri) bebelușul este bine și sarcina decurge normal. Yupiii! Bebele este ok, este lung și slab ca sora lui și totul este în parametri normali. Eu am fost la alt medic…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 32 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Anul acesta nu mi-am serbat ziua alături de prieteni ci mi-am dorit o escapadă romantică alături de soț. Ne-am rezervat de ceva timp un weekend la un retreat lângă București, părinții mei au venit la noi și au stat cu Ana. Ce nu putea funcționa? Ei bine, multe se puteau întâmpla. Dar s-a întâmplat să…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 31 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Am intrat oficial în concediu prenatal! Nici că se putea într-o perioadă mai bună pentru că săptămâna aceasta a fost ziua mea. Iar săptămâna cu ziua mea este mereu una dedicată răsfățului personal: am fost la masaj, m-am vopsit, am fost la Brow Wow la o stilizare de sprâncene (+vopsit) și la un lash lift….Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 30 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Știați că în perioada de concediu medical – cele 126 de zile de prenatal și postnatal aveți dreptul la concediu de odihnă? Ei bine, nici eu nu știam. Până acum. Mă gândeam că voi intra în concediu prenatal la 30 de săptămâni cum am intrat și la primul copil și apoi îmi scad zilele de…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămânile 28 – 29 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Ultimile două săptămâni din cel de-al doilea trimestru de sarcină au fost destul de active. Am fost la ziua a două fetițe, i-am luat moțul finuțului, am fost cu Ana la Interactive science, am testat noi produse pentru înjirirea părului de la Farmasi, am fost la cinematograf la Bad Boys (recomand), am muncit destul de…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămânile 26- 27 de sarcină”

Viata inainte de bebe

După o răceală urâtă de care abia am scăpat, când credeam că imunitatea mea nu putea scădea mai mult de atât, am făcut o infecție urinară… Nici nu știu să zic dacă din păcate sau din fericire, dar nu m-am mai întâlnit cu afecțiunea aceasta, până acum. Sarcina aceasta sosește cu noutăți. Fiind ceva nou…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 25 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Abia în prima zi din săptămâna 24 am reușit să merg la programarea pentru ecografia de trimestrul 2 de sarcină. Medicul meu ginecolog mi-a recomandat un specialist pentru această ecografie, iar locurile la dânsul se ocupă imediat. Mi-am făcut programare cu vreo două luni înainte, pe baza abonamentului meu la clinica privată. Este un singur…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 24 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Săptămâna aceasta a început cu un weekend de odihnă în care am dormit incredibil de mult, ca după concediu. După 2 săptămâni de concediu plin de activități am avut nevoie de minim două zile de somn și stat în pat, să îmi revin :)) Am început să folosesc Elancyl. L-am folosit și în sarcina trecută…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 23 de sarcină”