Viata inainte de bebe

Răspunsul ar fi că TOT A FOST DIFERIT. Mai puțin stările de rău din primul trimestru de sarcină. Acelea s-au păstrat. În rest, fiecare sarcină a fost unică în felul său. Prima sarcină s-a întâmplat imediat, nu am avut nevoie de prea multe încercări. Venea după două operații destul de grele avute cu câteva luni…Continue Reading “Cu ce a fost diferită cea de-a doua sarcină față de prima”

Viata inainte de bebe

Mă simt și mă mișc ca un pepene. Cam atât ar fi bebelușul acum. Nu prea mai am energie de nimic și obosesc instant. Vreau doar să stau degeaba în pat. Dar nu prea am opțiunea asta cu încă un copil de 4 ani acasă și cu soțul care lucrează. Aș putea lăsa copilul la…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 39 de sarcină”

Viata inainte de bebe

În funcție de experiența avută, sunt persoane care susțin că al doilea copil se naște mai repede sau sunt persoane care spun că băieții sunt mai “leneși” și vin mai târziu. Ei bine, am ajuns la finalul săptămânii 38 și bebelușul nu se grăbește să apară. Pe sora lui am născut-o la 39 de săptămâni…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 38 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Am cam terminat pregătirile pentru bebeluș. I-am pregătit și lui sertare pentru haine, biberoane, jucării, articole de baie și altele prin toată casa. Deși nu l-am cunoscut, noi începem să îl integrăm în casă și în familie. Îi explic Anei care este cădița bebelușului, cu ce se poate juca bebelușul la baie, cum îi vom…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 37 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Parcă nu mai este așa mult până va veni bebelușul. Pe de o parte, vreau să vină cât mai repede să îl cunoaștem și să ne adaptăm la noua noastră viață, în 4. Pe de alta, în contextul actual, aș vrea să stea mai mult în burtică, acolo sigur este mai în siguranță. Am fost…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 36 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Am început săptămâna 35 de sarcină cu controlul (de rutină) la medic. Pentru că nu am starea fizică necesară pentru a conduce, m-a condus soțul și pentru că nu avem cu cine lăsa copilul, a venit și Ana cu noi. Pur și simplu s-a pregătit pentru drumul cu mașina până la clinică și înapoi mai…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 35 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Mai am destul de multe de pregătit pentru bebeluș și speram ca în această perioadă de prenatal să fac tot. Dar virusul mi-a dat planurile peste cap. Sunt acasă și mă pot concentra pe curățenie și tot ce ține de casă. Dar partea de odihnă/relaxare este puțin mai greu de bifat cu un copil de…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 34 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Cum este să fii însărcinată în vremea coronavirusului și cu un copil de 4 ani super energic acasă? Voi cum credeți? Veți fi surprinși, dar până acum, aspectele pozitive le depășesc pe cele negative. 🙂 Aspecte pozitive: Anei îi place să petrecem timpul împreună și este cea mai fericită că suntem doar noi două. Chiar…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 33 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Săptămâna 32 de sarcină a debutat cu ecografia de trimestru III. În ciuda răcelii care mă ține de peste o lună (cu suișuri și coborâșuri) bebelușul este bine și sarcina decurge normal. Yupiii! Bebele este ok, este lung și slab ca sora lui și totul este în parametri normali. Eu am fost la alt medic…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 32 de sarcină”

Viata inainte de bebe

Anul acesta nu mi-am serbat ziua alături de prieteni ci mi-am dorit o escapadă romantică alături de soț. Ne-am rezervat de ceva timp un weekend la un retreat lângă București, părinții mei au venit la noi și au stat cu Ana. Ce nu putea funcționa? Ei bine, multe se puteau întâmpla. Dar s-a întâmplat să…Continue Reading “Viața înainte de bebe: Săptămâna 31 de sarcină”