Nestlé Cheerios OVĂZ

Variante de mic-dejun/gustări cu noile Nestlé Cheerios ovăz

De când a venit bebe2, timpul meu este limitat. Simt că fac totul pe fugă și încerc să îmi prioritizez cât mai mult activitățile. Dar sunt “activități” care nu pot fi amânate. Una dintre ele este să mâncăm. 🙂 La noi în familie, se servesc cele 3 mese principale (și 2 gustări) oricât de agitați am fi. Încerc să mâncăm cât mai diversificat, iar micul-dejun nu face excepție.

O variantă rapidă de mic-dejun sunt cerealele cu lapte sau cu iaurt. Sunt zile în care le mâncăm pur și simplu și zile în care adăugăm și fructe.
Am primit spre testare de la Buzzstore noile cereale Nestlé Cheerios OVĂZ alături de provocarea de a veni cu idei de mic-dejun. Nestlé Cheerios OVĂZ nu conțin arome artificiale sau ulei de palmier.

Nestlé Cheerios OVĂZ

Așa că vă prezint 3 idei simple de mic-dejun/gustare:

Cereale cu iaurt și măr

Nestlé Cheerios OVĂZ

Un strat de iaurt, un strat de cereale Nestlé Cheerios OVĂZ cu măr și scorțișoară, un alt strat de iaurt, iar deasupra mere cu scorțișoară și alte cereale.

Batoane de cereale

Nestlé Cheerios OVĂZ

Am topit jumătate de pachet de unt alături de 2 pungi mici de jeleuri, am amestecat jumătate de pungă de cereale Nestlé Cheerios OVĂZ (cam 200 gr), am decorat, le-am pus într-o tavă tapetată cu unt pe care am lăsat-o în frigider timp de 15 minute să se întărească. Apoi le-am tăiat. Au ieșit pur și simplu delicioase.

  • Nestlé Cheerios OVĂZ
  • Nestlé Cheerios OVĂZ
  • Nestlé Cheerios OVĂZ
  • Nestlé Cheerios OVĂZ

Lapte “colorat” cu cereale

Nestlé Cheerios OVĂZ

Am amestecat la blender lapte cu afine și mure pentru a obține “lapte colorat”. Apoi am servit milkshake-ul cu cereale Nestlé Cheerios OVĂZ.

La ultima campanie Buzzstore la care am participat am testat capsulele de detergent de rufe Persil. Pe care le folosim și acum pentru că ne-au plăcut foarte mult. :). Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

3 thoughts on “Variante de mic-dejun/gustări cu noile Nestlé Cheerios ovăz”

  1. Si mie mi-ar placea sa testez produse de pe buzzstore, dar nu am facebook, doar blog, iar la conditii, cam la toate campaniile se cere facebook, insta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.