Bonprix

Vara sunt în parc și mă simt bine

Eu mă bucur așa mult că a venit căldura și am scăpat de vremea capricioasă. Pot ieși cu cei mici prin parc de două ori pe zi. Dimineața și seara, să evităm canicula. Ana aleargă prin parc, își consumă energia și bebe doarme în parc în majoritatea timpului. In Marsupi ori în căruț.

Pentru a ține pasul cu ei, trebuie să port ținute cât mai confortabile, care să îmi permită libertate de mișcare. Simțeam nevoia de un shopping online după naștere. Oricum parcul va fi cam singurul loc pe unde voi mai fi văzută vara asta, așa că măcar acolo să mă îmbrac frumos.

Bonprix

Bonprix a devenit site-ul meu preferat de haine de ceva timp. Găsesc mereu lucruri de calitate, care mă avantajează. Cum am mai spus și în alte articole, hainele lor sunt croite să te facă să te simți bine în ele.

Când a sosit comanda mea de la Bonprix, Ana (fetița mea de 4 ani), dezamăgită că nu i-am luat și ei nimic, mi-a deschis dressingul și a început să strige:

  • De ce ți-ai luat alte haine? Uite câte ai! Uite! Uite!

Parcă îl auzeam pe tata. Asta îmi zicea mereu când îmi luam haine, că pică șifonierul pe mine :)) Dacă mă uit bine la Ana, începe să semene și fizic cu tata.

Am tras aer adânc în piept și i-am spus că hainele cele noi îmi dau energie să ies cu ea și cu bebelușul în parc. Și o stare de bine aș adăuga.

Bonprix

Piesa de rezistență a ținutei sunt pantofii sport de la Skechers. Sunt negri, se încalță imediat (șireturile sunt de decor) și nici nu îi simți în picior. Sunt dintr-un material maleabil, au talpă interioară ultra moale tip Memory Foam și chiar îmi este ușor să străbat kilometri întregi încălțată în ei, zilnic. Mersul acesta îmi face bine și la siluetă. 🙂 Soțul mi-a spus că este cea mai frumoasă încălțăminte sportivă Bonprix a mea. Probabil pentru că sunt negri :))

Bonprix

Mi-am luat două perechi de colanți scurți cu stretch negri. Așa erau, la set. Au talia puțin înaltă și o bată elastică ce îți crează impresia de talie. Dacă nu ai. Sau o accentuează dacă ai. La mine e prima variantă. Materialul pantaloni Bonprix este plăcut și confortabil.

Bonprix

Bluza oversize îmi ascunde burta. Pardon. Se poartă vara aceasta. Are deschidere în faţă, pe partea stângă şi un croi asimetric. Nu erau multe variante de tricouri Bonprix oversize pe site, mărimea mea. Adică 36. Mi-am comandat colanții și bluza mărimea 36 și adidașii la fel. Toate produsele mi s-au potrivit foarte bine. Comanda a sosit într-o săptămână de când a fost plasată. Îmi place acest gen de ținută colanți + tricou oversize + adidași comozi. Pentru o proaspătă mămică este exact ce trebuie.

Bonprix

Următoarea comandă va fi pentru copii, să nu se mai oftice că îmi cumpăr mereu haine. Deși cade șifonierul și pe Ana. :))

14 thoughts on “Vara sunt în parc și mă simt bine”

  1. Foarte sanatos acest stil de viata. Sunteti norocosi cu un parc mare asa de aproape, am fost de cateva ori in zona aceea si imi place foarte mult, il recunosc oricand din poze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.