Social Media for Parents

Primul an la Social Media for Parents

  • 2 min read

Miercuri, 19 iulie 2017, la Hotel Caro Parc din București, începând cu ora 9, va avea loc cel mai important eveniment de Parenting Blogging din România. Social Media for Parents. Și voi fi și eu acolo. Este primul an în care merg și abia aștept să aflu noutățile din Social media, să mă (re)întâlnesc cu bloggerițele pe care le urmăresc în online și să socializez. Am citit deja pe blogurile multora dintre ele că vor fi prezente. Pentru mine, evenimentele sunt o sursă de relaxare. Îmi place să aflu noutăți, să cunosc noi persoane și să mai schimb o vorbă cu cele cunoscute. Blogul este pasiunea mea și după fiecare eveniment legat de el, mă umplu de energie pozitivă. Mă motivez și mai mult să continui cu scrisul pe blog.

Având în vedere că este prima participare, chiar nu știu cum va fi. Dar sunt entuziasmată. Iar lista vorbitorilor este extrem de interesantă. Urania Cremene, Gyorgy Gaspar, Ana Nicolescu, Florina Badea și Laura Frunză sunt doar câteva dintre persoanele prezente pe care le-am auzit și la alte conferințe și de la care chiar am avut ce învăța. Adică erau momente în care îmi notam ideile pe telefon și parcă nu mai țineam pasul. 🙂

Am anunțat pe pagina de Facebook că voi participa la Social Media for Parents și câteva mămici m-au întrebat în privat cum pot participa și ele. Mă bucură enorm că mulți părinți doresc să fie informați. Și eu îmi doresc asta. Vă mai puteți înscrie aici, evenimentul este gratuit și va fi transmis și online, în direct.

Programul evenimentului poate fi consultat aici. O să încerc să îmi iau cât mai multe notițe și să vă povestesc, în detaliu, pe blog, despre ce s-a discutat. Pentru că sunt convinsă că voi afla foarte multe lucruri interesante.

Cine mai vine la Social Media for Parents?

1 thought on “Primul an la Social Media for Parents”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.