Shake-urile proteice Gerlinea

Shake-urile proteice Gerlinea – plăceri dulci pentru care nu te simți vinovată. Asta dacă te simțeai :))

Nu m-am putut gândi la alt titlu mai potrivit atunci când m-am decis să scriu despre shake-urile proteice Gerlinea. Pentru că eu sunt o mare devoratoare de dulciuri și societatea (a se citi soțul) mă fac să mă simt vinovată de fiecare dată când mai mănânc câte o pătrățică de ciocolată. Recunosc… nu este doar o pătrățică niciodată.

Am consumat batoane și biscuiți de la Gerlinea și mi-au plăcut. Mă simt confortabil cu ideea de “dulce sănătos”, îmbogățit cu proteine, vitamine și minerale, cu un nivel caloric scăzut. Așa că atunci când am fost selectată de Buzzstore să testez shake-urile proteice Gerlinea, m-am bucurat. Mai ales că promit să te ajute să dai și câteva kilograme jos. Deci m-a încântat ideea de a da cele două kilograme pe care le-am luat după ce am încetat cu alăptarea și care nu vor sa mă părăsească.

Fac sport cât de des pot, încerc să mănânc cât mai sănătos și la ore fixe dar dacă am o pungă de jeleuri (ciocolățele, napolitane etc.) nu mă las până nu o termin.

Shake-urile proteice Gerlinea

Ce a conținut kit-ul meu de Buzz cu  shake-urile proteice Gerlinea

  • Un Shake Ciocolată Gerlinea pudră 5×30 g și un Shaker Cadou
  • Două Shake-uri Cafe Frappe Gerlinea 330 ml
  • Două Shake-uri Fructe Exotice Gerlinea 330 ml
  • Un ghid de buzz
  • 11 ghiduri de dietă Gerlinea
  • 10 vouchere reducere Gerlinea
  • 1 Brățară perle

Pentru a slăbi, trebuia să înlocuiesc două mese pe zi cu Shake-urile Gerlinea și să consum alimente cu conținut caloric redus la celelalte mese. Ei bine, nu am putut face asta. Nu am avut suficientă voință, îmi place prea mult mâncarea și am înlocuit doar o masă. Micul-dejun sau cina în funcție de programul zilei respective.
Dacă înlocuiești o singură masă cu shake-ul proteic Gerlinea, te menții. Și asta am și făcut. M-am menținut. Și mă mențin cu cele 2 kg în plus. :p

Mi-a plăcut foarte mult gustul shake-urilor proteice Gerlinea. Mi-am satisfăcut pofta de dulce și am fost și împăcată cumva că mă gândeam că nu mă voi îngrășa. Un shake are circa 200kcal și este sățios. Shake-ul de ciocolată se prepară foarte rapid cu 200 ml de lapte iar shaker-ul este foarte simpatic.

Shake-urile proteice Gerlinea
Shake-urile proteice Gerlinea gata preparate sunt ideale când ești pe fugă, ai treabă sau atunci când nu ai posibilitatea să iei masa undeva.  Eu le-am luat după mine la salon (aveam programare seara la vopsit și am stat ore bune), la o conferință, în mașină, în loc să ronțăi covrigei, am băut un shake. Iar ultimul l-am luat după mine în parc și l-am băut după ce am dat o tură de lac. Pentru că seara, când ține vremea cu noi, ies cu soțul și cu bebe la plimbare și unul dintre noi plimbă copilul și altul aleargă. Iar după facem schimb. Dacă vrei ceva, poți și cu bebe.

Shake-urile proteice GerlineaShake-urile proteice Gerlinea

Nu am avut niciun simptom neplăcut după ce le-am consumat. Gen dureri de stomac sau altele. Consider că m-au ajutat să elimin retenția de apă din organism. Dar kilogramele nu s-au clintit. În loc să sar peste o masă sau să consum ceva nesănătos, shake-urile au fost alegerea potrivită.
Produsele Gerlinea se găsesc la raionul Dietetice din marile lanțuri de magazine sau online pe www.nutrivita.com.
Am participat în urmă cu câteva luni la conferința Trăiește sănătos, unde a fost prezentă și Gerlinea și am scris despre 10 sfaturi simple pentru slăbit.

Dacă vrei să te înscrii să testezi cele mai noi produse, o poți face cu un click aici. Ultima dată am primit spre testare de la Buzzstore vopseaua de păr Schwarzkopf Color Expert.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.